Archive-IT maakt zich klaar voor het Business Partnership. Voordat we begonnen aan onze reis naar een conceptcenter voor Business Partners, was het belangrijk dat we ook naar onze eigen processen en software onder de loep namen. Deze moesten gereed gemaakt worden voor internationalisering!

Specialisering door derden

De meeste organisaties voeren hun bedrijfskritische processen nog in eigen huis. De huidige economie vraagt om flexibiliteit en een hoge specialisatie. Door specialisatie passen bedrijven zich sneller aan hun specifieke markt aan. Tegelijkertijd geeft het stabiliteit en focus aan medewerkers hetgeen resulteert in meer deskundigheid en efficiëntie. Echter, zonder een perfecte coördinatie tussen de leverancier en de klant verdwijnen veel van de voordelen van specialisatie.

Archive-IT heeft er voor gekozen om een nog gunstigere propositie voor het business partnership op te zetten door een samenwerking aan te gaan met Telecity group. Deze partijen zorgen ervoor dat onze software gehost wordt. Onze IT-infrastructuur is opgebouwd met de volgende eigenschappen:

  • Flexibiliteit;
  • Hoge security: 24x7x365 beschikbaar;
  • Kostenefficiëntie: alleen betalen voor wat u gebruikt;
  • Beschikbaarheid: de software oplossingen kunnen worden geraadpleegd via het internet vanaf elke locatie in de wereld.
Dat het Archive-IT Concept inmiddels breed wordt ingezet bij een groot aantal klanten in Nederland is duidelijk. Dagelijks wordt er tevreden gebruik gemaakt van de software en dienstverlening van Archive-IT. De overstap van papier naar digitaal blijkt minder ingrijpend dan verwacht.

Voor ons was dit de uitdaging om ook eens over de landsgrenzen te kijken of we het Archive-IT Concept konden vermarkten. Niet door zelf overal vestigingen te openen, maar door te gaan zoeken naar organisaties die dit in samenwerkingsverband met ons aan willen gaan. Contacten van Europa tot Amerika, enthousiasme en doorzettingsvermogen is een vereiste. We hebben al tal van gesprekken gevoerd en naast dat we keer op keer bevestiging van onze ‘proven technologie’ krijgen kom je tijdens deze trajecten tal van issues tegen die iedere keer weer om een andere aanpak en positionering vragen. Opmerkelijk daarbij is dat er grote verschillen zijn tussen de diverse landen als het gaat om digitaal werken. Naarmate je een reis van Zuid naar Noord Europa maakt, kun je stellen dat, hoe noordelijker je komt, hoe meer men digitaal werkt. Een tweede feit in deze ontdekkingsreis is dat men er overal van overtuigd is dat het hosten van data dé toekomst is. We zijn dus op de goede weg.

Hoe kijkt uw organisatie aan tegen het opslaan van data via een hostingpartij. Maakt u al gebruik van oplossingen in de “cloud”?

Inschrijven voor nieuwsbrief