Archiefopslag Goud

Archive-IT heeft al jarenlang een aantal zwaarbeveiligde archiefpanden waar miljoenen dossiers gearchiveerd worden. Redenen waarom veel organisaties voor externe archiefopslag kiezen variëren van ruimtegebrek, het verhogen van efficiency, het uitbreiden van toegankelijkheid tot het beter kunnen borgen van de veiligheid van gegevens. Een bewezen dienstverlening waar Archive-IT heel veel ervaring in heeft. Echter, er is meer!

Zeer lange- tot eeuwige bewaarplichten!

Toch rees de vraag vanuit onze klanten of er een mogelijkheid is tot archivering die volledig in lijn ligt met de Archiefwet. Waarom? Omdat er naast medische dossiers, personeelsdossiers en financiële dossiers ook informatie bestaat die oneindig bewaard dient te blijven. Ook na honderden jaren dient het papier onaangetast te zijn.

Een goede reden om onze dienstverlening uit te breiden! Archive-IT heeft daarom een compartiment volledig verbouwd tot geconditioneerde Archiefruimte, die geheel voldoet aan alle eisen van de Archiefwet.

Geconditioneerde opslag

Voordelen

De geconditioneerde Archiefruimte van Archive-IT voldoet aan alle gestelde eisen van de Archiefwet en biedt daarmee de ideale oplossing voor het extern plaatsen van uw waardevolle archiefstukken!

Door een compleet klimaatreguleringssysteem worden allerlei klimaatfactoren gereguleerd en gemonitord. Denk aan constante luchtvochtigheid en temperatuur. Dit klimaatsysteem signaleert tevens wanneer de waardes niet voldoen aan de normen die de Archiefwet stelt. Door deze signalering zijn wij in staat de waardes bij te schaven zodat deze weer binnen de gestelde normeringen vallen.

Waarom Archiefopslag Goud?

  • Constante luchtvochtigheid tussen 40% en 60%;

  • Temperatuurregulering (tussen de 16 en 20 graden Celsius);

  • 1 x per 24 uur optimale luchtverversing;

  • Unieke blusgasinstallatie in geval van brand.

Geconditioneerde opslag

Veiligheid

Het uitbesteden van uw privacygevoelige, persoonsgebonden informatie is vaak een drempel. Daarom is het van groot belang dat u bij externe archivering in zee gaat met een partner die informatiebeveiliging op prioriteit nummer één heeft staan. Archive-IT is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, dé normeringen voor informatiebeveiliging. Zowel fysiek als digitaal zetten wij alles op alles om de veiligheid van uw gegevens te borgen. Denk bijvoorbeeld aan onze unieke CO2 blusgasinstallatie. Wij garanderen u dat uw informatie bij Archive-IT in goede handen is. Kom u zelf overtuigen; wij laten het u graag zien! 

Onze klanten

Meer weten over Goud? Neem contact met ons op!

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid & de Servicevoorwaarden van Google worden toegepast.