Probleemstelling

Kindante wilde graag dat alle gegevens van een medewerker op een centrale plek teruggevonden konden worden. Door de vele locaties van Kindante kon niet iedereen (die daarvoor geautoriseerd is) toegang krijgen tot de personeelsinformatie, deze lag immers in papier op het hoofdkantoor in Sittard. Daarnaast wilden ze hun huidige CRM-systeem, AFAS, optimaal graag optimaal gaan benutten en de functionaliteiten die AFAS biedt uitgebreider gaan inzetten.

Oplossing

De ideale oplossing voor Kindante was dan ook het digitaliseren van hun personeelsdossiers door Archive-IT. Ongeacht op welke locatie iemand werkzaam is, zolang deze de juiste rechten heeft, kan de personeelsinformatie geraadpleegd worden. Door een digitaal personeelsdossiers is er ook maar één plek waar alle informatie van de betreffende medewerker opgeslagen wordt. Het feit dat Archive-IT veel ervaring heeft met digitaliseren binnen de onderwijssector en de rechtstreekse upload naar AFAS zorgde voor een perfecte match.

Resultaten

  • Meer efficiëntie, zorgvuldigheid en transparantie

  • Alle gegevens op één centrale plek

  • Voldoet volledig aan de wet- en regelgeving

Kindante | Archive-IT

Wie is Kindante?

Stichting Kindante verzorgt onderwijs in de gemeenten Beek, Beekdaelen, Echt-Susteren, Sittard-Geleen en Stein. De stichting bestuurt 30 basisscholen, waaronder drie scholen voor speciaal basisonderwijs en twee scholen voor voortgezet speciaal onderwijs. Gezamenlijk hebben de Kindante-scholen bijna 9000 leerlingen en 950 medewerkers.

Referentie Kindante

Kengetallen

837

Gedigitaliseerde dossiers

4.051

Digitale tabbladen

93.284

Gedigitaliseerde images

Meer klantcases

Inschrijven voor nieuwsbrief