In onze rubriek: ‘Medewerker in de Spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar een digitale werkomgeving. Daarnaast wordt er software ontwikkeld om veilige, digitale toegankelijkheid te kunnen garanderen. Maar wie doet wat? En wat zijn de drijfveren van de medewerkers van het team van Archive-IT? Tijd voor een kijkje achter de schermen!

In de “Medewerker in de spotlight” van mei heeft Monique Reijnders een medewerker in de spotlight voor deze maand geselecteerd: Anton Houben.

Anton, hoelang werk je al bij Archive-IT?

“In 2014 ben ik bij Archive-IT begonnen aan mijn afstudeerstage. Toen deze afgerond was, hebben ze mij een baan aangeboden en ben ik direct als junior software developer aan de slag gegaan. Ik kom dus al zo’n vier jaar lang met plezier naar mijn werk.”

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

“Als ik ’s morgens op kantoor kom sluit ik mijn laptop aan, pak ik een bak koffie voor de aanwezige collega’s en mijzelf en begin ik met werken. Iedere dag zijn er weer nieuwe uitdagingen en het is niet gek als je meerdere dagen aan dezelfde functionaliteit besteedt. Zodra je een aanpassing hebt afgerond ga je direct verder met de volgende, op basis van prioriteit. Dat klinkt misschien eentonig, maar je werkt aan verschillende applicaties waardoor de werkzaamheden steeds weer anders zijn.”

Wat motiveert jou het meest in je werk?

“Het boeken van resultaat. Het geeft voldoening als je uren hebt geprogrammeerd aan bepaalde functionaliteiten en het uiteindelijke resultaat precies hetgeen is waar je vanaf het begin op gehoopt had. Die momenten maken je stiekem een beetje trots en geven je weer energie om door te gaan met de volgende uitdaging!”

Wie wil jij nomineren voor de volgende “Medewerker in de spotlight” en waarom?

“Ik zou graag Hein Boots willen nomineren voor Medewerker in de spotlight. Hein is een aangename en vrolijke collega die altijd even de tijd neemt om goedemorgen te komen zeggen. Daarnaast helpt hij onze afdeling door op te komen voor de belangen van onze klanten.”

Inschrijven voor nieuwsbrief