In onze rubriek: ‘Medewerker in de spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar een digitale werkomgeving. Daarnaast wordt er software ontwikkeld om veilige, digitale toegankelijkheid te kunnen garanderen. Maar wie doet wat? En wat zijn de drijfveren van de medewerkers van het team vanArchive-IT? Tijd voor een kijkje achter de schermen.   

In de ‘Medewerker in de spotlight’ van mei werd Séverine Degives genomineerd door Joan Westendorff. We stellen Séverine graag aan jullie voor!  

Hoe ben je terecht gekomen bij Archive-IT? 

Zeventien jaar geleden ben ik begonnen met werken bij Jalema België. Jalema was op dat moment verantwoordelijk voor de fysieke archivering van documentenIn 2018 werd Archive-IT België opgerichtArchive-IT nam toen een groot deel van de diensten van Jalema België over en voegde daar digitalisering en ICT-oplossingen aan toeIk ben toen voor beide bedrijven gaan werken. Dat was een mooie gelegenheid voor mij om mijn werk te diversifiëren. Ik heb nu een fijne verdeling tussen mijn werkzaamheden voor Jalema en Archive-IT. 

Kun je iets vertellen over je huidige functie? 

Mijn functie is behoorlijk veelzijdig, eigenlijk ben ik een manusje van alles. Ik houd me bezig met boekhouding, belastingen, verzekeringen, gebouwen, voertuigen, personeelszaken en ga zo maar door. In principe behoort alles, behalve commercie tot mijn takenpakket. Daarnaast ben ik ook direct betrokken bij scanprojecten. Dit kan zowel bij de klant op locatie zijn, als bij onszelf.” 

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit?  

Een groot deel van mijn dag bestaat uit boekhoudingDenk hierbij aan facturerenhet verrichten van betalingen, budgetteren, rapporteren, salarissen en ga zo maar door. Erg onafhankelijk en serieus. Daarnaast werk ik op een gemiddelde dag ook regelmatig samen met Sales, zowel op intern als extern gebied. Dat sociale aspect van het samenwerken en communiceren met collega’s vind ik erg belangrijk!”

Waar haal je voldoening uit tijdens je werkzaamheden?  

“Zoals de meeste boekhouders houd ik van punctualiteit en accuraat zijn. Als de aantallen kloppen, de juiste cijfers en getallen ingevoerd zijn en er een tijdige levering heeft plaatsgevonden, dan maakt dat zeker mijn dag! 

Waar zie je jezelf over 10 jaar? 

Over 10 jaar zie ik mezelf nog steeds werken bij Archive-IT en Jalema. Ik ben al 17 jaar erg tevredenand never change a winning team! Ik wil me natuurlijk intern zeker verder blijven ontwikkelen. Dit zie ik dan meer in de richting van de communicatie en sociale werkzaamheden, waarbij ik mijn administratieve en logistieke werkzaamheden verder kan uitbreiden met een nieuwe uitdaging. Niet doen wat ik altijd gedaan heb, maar ook open staan voor nieuwe kansen en uitdagingen! Door de dynamiek van Archive-IT denk ik dat deze kansen voor persoonlijke ontwikkeling zeker mogelijk zijn. 

Nice to know: Séverine is erg sportief! In haar vrije tijd is ze veel bezig met hardlopen en daarnaast doet ze ook mee aan triathlons. Ze traint 3 tot 6 keer per week dus dit vereist veel discipline. Inmiddels heeft ze al 6 marathons en 1 Iron Man op haar naam staan!

Voor de volgende maand mag jij iemand in de spotlight zetten. Wie wil je nomineren en waarom? 

“Voor de ‘Medewerker in de spotlight’ van julnomineer ik Christine. Ik werk vaak met haar samen voor het personeelsgedeelte en ben benieuwd naar haar drijfveren en motivatie!”  

Inschrijven voor nieuwsbrief