In onze rubriek: ‘Medewerker in de spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar een digitale werkomgeving. Daarnaast wordt er software ontwikkeld om veilige, digitale toegankelijkheid te kunnen garanderen. Maar wie doet wat? En wat zijn de drijfveren van de medewerkers van het team van Archive-IT? Tijd voor een kijkje achter de schermen.

Hoe ben je bij Archive-IT terechtgekomen?

"Ik heb een aantal jaren in de IT-sector gewerkt als Key Account Manager voor een internationaal bedrijf en voor werkgevers in de MKB-sector. Mijn nieuwe functie als Sales & Marketing Manager bij Archive-IT is een nieuwe en spannende uitdaging voor me. Doorslaggevend om de overstap naar Archive-IT te maken, was de volledig nieuwe entree en positionering die er gemaakt moest worden als het gaat om de Duitse markt. Een zeer uitdagende taak, waarbij we al enkele mijlpalen, zoals de bouw van een nieuwe vestiging in Brüggen (NRW), behaald hebben. Ik zie een groot potentieel om met onze oplossingen toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten in Duitsland. De keuze is eenvoudig voor mij geworden door de uitdagingen en groeimogelijkheden, die er zijn binnen Archive-IT."

Wat vind je zo leuk aan je werk en waar haal je voldoening uit?

"Wat ik het leukst vind aan mijn baan is de afwisseling en verantwoordelijkheid die mijn rol bij Archive-IT met zich meebrengt. Niet alleen het stukje verkoop, maar ook het opzetten van marketingcampagnes om de naamsbekendheid te vergroten en nieuwe leads te genereren, geeft mij veel voldoening. Daarnaast werk ik graag in teamverband en kijk ik ernaar uit om groei te realiseren. Ook vind ik het belangrijk om successen met het team te vieren."

Wat motiveert jou het meest in je werk?

"Samen de gestelde doelen bereiken. Ook is het een grote motivatie om Duitsland als waardevolle afzetmarkt op te bouwen en onze klanten te overtuigen van een betrouwbaar partnerschap. Ik focus me daarbij op klantvriendelijkheid, kwaliteit en innovatieve oplossingen."

Nice to know: Na mijn vroegere passie voor basketbal en voetbal, ben ik ook een gedreven watersporter. Ik houd ervan om na een drukke werkweek lekker af te schakelen door te kitesurfen aan zee.

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

"Ik heb altijd een hoop to-do's op mijn lijstje staan. Enerzijds ben ik bezig met het opbouwen van een structuur voor Duitsland, die Archive-IT duurzaam op de Duitse markt positioneert. Hierbij leggen we de nadruk op de ontwikkelingsstappen voor de toekomst. Anderzijds is het sluiten van partnerschappen, de uitbreiding van ons netwerk en het verwerven van nieuw klantenpotentieel een essentieel onderdeel van mijn werk. De samenwerking met het team mag niet worden verwaarloosd, want open communicatie en de motivatie van alle betrokkenen zijn voor mij van groot belang. Ik hoef me dus zeker niet te vervelen!"

Wat verwacht je van Archive-IT op de Duitse markt?

"Ik zie een grote en succesvolle toekomst voor onze oplossingen in Duitsland. Hier kunnen we profiteren van de ervaring die we al in Nederland hebben opgebouwd. Bovendien bieden wij een hoge mate van innovatie in onze oplossingen. Wij reageren snel en flexibel op de eisen van de klant, zodat we met productontwikkeling steeds verder stappen zetten. Hierbij zijn we trouw aan het motto: "Wat verwacht de klant van software in de toekomst?" Samen met onze klanten kijken we naar de processen van zowel de fysieke als de digitale informatiewereld. Ik ben ervan overtuigd dat toekomstige Duitse klanten de expertise in het combineren van deze twee werelden als toegevoegde waarde zullen ervaren en dat dit bijdraagt aan de verdere uitbreiding van het klantenbestand."

Inschrijven voor nieuwsbrief