In onze rubriek: ‘Medewerker in de spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar een digitale werkomgeving. Daarnaast wordt er software ontwikkeld om veilige, digitale toegankelijkheid te kunnen garanderen. Maar wie doet wat? En wat zijn de drijfveren van de medewerkers van het team van Archive-IT? Tijd voor een kijkje achter de schermen!

In de “Medewerker in de spotlight” van maart heeft Paula Kilka een nieuwe medewerker geselecteerd voor deze maand: Yasemin Kurt.

Je bent in mei alweer 6 jaar in dienst bij Archive-IT. Kun je iets vertellen over het verloop van je functie?“Ik ben begonnen op de Scanning on Demand afdeling. Hier zorgde ik, samen met mijn collega’s, voor het verwerken van aanvragen van klanten. Wij hebben bij Archive-IT veel dossiers van onze klanten gearchiveerd. Als zij een dossier nodig hebben, vragen zij deze aan via onze software. Die aanvragen komen binnen op de Scanning on Demand afdeling. Aan ons de taak om de aanvragen binnen de gewenste tijdsperiode uit het archief te lichten, op te schonen en te digitaliseren.

Vervolgens ben ik, ongeveer 2,5 jaar geleden, doorgegroeid naar de afdeling Services. Hier ondersteun ik de teamleider. De afdeling services voert zeer wisselende taken uit en dat maakt het juist zo leuk. Ik houd me onder andere bezig met het aanmaken van projecten, het regelen en plannen van transport, het operationele contact onderhouden met onze klanten, het inplannen van afspraken en ik verzorg de controle van uitgevoerde projecten.” 

Wat vind je belangrijk bij het uitvoeren van je werkzaamheden?“Een goede en duidelijke communicatie is heel erg belangrijk. Ik werk veel samen met de Teamleider Services en het is essentieel veel met elkaar te overleggen en af te stemmen. Hierbij is vooruit denken en het maken én volgen van planningen de sleutel tot het beste eindresultaat. Uiteindelijk is het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dat kan alleen maar als er goed gecommuniceerd wordt. Zowel intern met collega’s als extern met de klant zelf. Dit maakt mijn functie overigens heel leuk en afwisselend”

Wat maakt Archive-IT de organisatie waar je graag werkzaam bent?“De sfeer tussen de collega’s binnen het bedrijf zorgen voor een echt familiegevoel en dat vind ik eigenlijk het allerleukst en belangrijkst.”

Voor de volgende maand mag jij een medewerker in de spotlight zetten. Wie wil je hiervoor nomineren en waarom?“Ik wil Monique Reijnders nomineren. Archive-IT heeft sinds vorig jaar een Externe Archiefopslagfaciliteit van Jalema overgenomen en daarbij is Monique geswitcht van Jalema naar Archive-IT. Ik vind het knap dat zij, na meer dan 30 jaar (!) bij Jalema gewerkt te hebben die overstap gemaakt heeft en dat mag zeker in de spotlight gezet worden!”

Inschrijven voor nieuwsbrief