In onze rubriek: ‘Medewerker in de spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar een digitale werkomgeving. Daarnaast wordt er software ontwikkeld om veilige, digitale toegankelijkheid te kunnen garanderen. Maar wie doet wat? En wat zijn de drijfveren van de medewerkers van het team van Archive-IT? Tijd voor een kijkje achter de schermen.

In de ‘Medewerker in de spotlight’ van mei werd Kelly Reijnders genomineerd door Juul Rovers. We stellen Kelly graag aan jullie voor!

Hoe ben je terecht gekomen bij Archive-IT?

“Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Small Business & Retail Management. Tijdens die studie heb ik mij vooral verdiept in marketing. Ik heb dit gedaan door stage te lopen bij een marketingbureau, marketing te bedrijven binnen een AGF-bedrijf en daarnaast een minor Online Marketing te volgen. Vanuit mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een uitdagende marketing baan en zo ben ik bij Archive-IT terechtgekomen.”

Kun je iets vertellen over je huidige functie?

“Mijn functietitel is Marketeer. Op de marketingafdeling voer ik uiteenlopende taken uit en is dus geen dag hetzelfde. Het ene moment ben ik bezig met een brainstormsessie voor een nieuw project terwijl ik tien minuten later bezig ben met het ontwerpen van een beurswand voor mijn Franse collega’s. Van Social Media marketing, het schrijven van content tot het realiseren van mailcampagnes; de dagen vliegen voorbij!”

Nice to know: Kelly is super handig, bij het inrichten van haar appartement heeft ze haar meubels zelf gemaakt!

Waar haal jij voldoening uit tijdens het werk?

“Ik haal er voldoening uit wanneer mij iets lukt waar we in eerste instantie niet uit lijken te komen. Wanneer ik bij het ontwerpen van een folder een bepaalde lay-out in gedachten heb, maar het lukt mij in eerste instantie niet om dit te visualiseren, probeer ik het tóch voor elkaar te krijgen. Als ik daarna het eindresultaat bekijk, ben ik toch een beetje trots op mezelf. En de waardering van collega’s draagt daar ook zeker aan bij!”

Wat maakt Archive-IT tot de organisatie waar jij graag werkzaam bent?

“Ik geloof dat plezier op je werk voor een groot gedeelte afhankelijk is van de mensen waarmee je werkt. Ik heb gelukkig een heel tof team en dat resulteert er in dat ik gewoon s ’ochtends zin heb om te gaan werken. Ik heb nog geen één dag gehad waarbij ik dacht: ‘oh nee, ik moet weer gaan werken’.

Daarnaast zijn we momenteel erg druk bezig met een nieuw project waar ik nu nog niet veel over kan vertellen, behalve dat het nu daadwerkelijk vorm begint te krijgen. Ik heb dit project van een heel klein begin zien uitgroeien tot waar het nu staat en dat geeft mij erg veel voldoening.” 

Voor de volgende maand mag jij iemand in de spotlight zetten. Wie wil je nomineren en waarom?

“Voor de volgende maand wil ik graag Paul de Meulemeester nomineren. Paul de Meulemeester is onze Operationeel Directeur. Bij hem staat de deur altijd open. Daarnaast is hij ook de grondlegger van het eerder genoemde project waar volgende maand meer over verteld kan worden.”

Inschrijven voor nieuwsbrief