StarStorage

Star Storage & Archive-IT bundelen krachten

Star Storage is een gedreven, vooruitstrevende onderneming, gevestigd in Roemenië, met klanten en partners over de hele wereld. Zij zijn met een team van professionals die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling en implementatie van innovatieve softwareoplossingen.

Van data naar informatie

Archive-IT en Star Storage hebben de handen ineen geslagen om informatie toegankelijkheid voor hun klanten te bevorderen. Door de softwareoplossingen en dienstverlenende factoren te combineren, profiteren onze klanten van de best passende oplossing. Informatie dient namelijk op een eenvoudige, maar zeer veilige manier teruggevonden te worden. Mét alle digitale toepassingen en voordelen daarbij opgeteld, is het uiteindelijk de klant die profiteert van deze samenwerking.

AIR & Vitalisering

In samenwerking met Star Storage is hét unieke platform AIR tot stand gekomen. Een oplossing waar zowel fysiek als digitaal in gearchiveerd kan worden. Ook de service Vitalisering hebben wij in samenwerking met Star Storage kunnen optimaliseren. Dat is een dienst waarbij we van data daadwerkelijk informatie kunnen maken, door slimme technologieën toe te voegen

Terug naar overzicht

Inschrijven voor nieuwsbrief

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid & de Servicevoorwaarden van Google worden toegepast.