Fysieke archiefopslag

Het papieren archief neemt behoorlijk wat ruimte in beslag binnen uw organisatie. Vaak raakt het archief overvol en wordt het onoverzichtelijk. Door de dossiers extern op te slaan, komt er binnen uw organisatie ruimte vrij die voor andere doeleinden ingezet kan worden. Op deze manier worden de primaire bedrijfsprocessen niet meer belemmerd. Zijn overvolle archieven herkenbaar? Fysieke archiefopslag biedt de oplossing!

Informatie aanvragen

Archive-IT biedt drie verschillende vormen van archiefopslag aan: Brons, Zilver en Goud.
Samen met een ervaren adviseur van Archive-IT wordt de juiste vorm gekozen die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Archiefopslag Brons

Organisaties beschikken vaak over statisch archief; bijvoorbeeld een archief met lage raadpleegfrequentie dat bewaard moet worden volgens de wet. Voor dit archief biedt Archive-IT archiefopslag Brons aan; bulkopslag waarbij op doosniveau geregistreerd wordt en de archieven op pallets of in archiefkasten opgeslagen worden. Dit is een kosten- en ruimtebesparende oplossing voor statisch archief dat niet of nauwelijks wordt geraadpleegd. Voor alle archiefopslagdiensten biedt Archive-IT, indien gewenst, veilige en gecertificeerde archiefvernietiging.

Meer informatie
Archiefopslag Brons | Archive-IT
Archiefopslag Zilver | Archive-IT

Archiefopslag Zilver

Wanneer uw archief bestaat uit dossiers die u niet veelvuldig nodig hebt, maar wel razendsnel ter beschikking wilt hebben wanneer u ze wel een keer nodig hebt, is Archiefopslag Zilver dé oplossing voor u!

Archiefopslag Zilver is uniek doordat de dossiers op individueel niveau worden gearchiveerd. Door deze methode toe te passen is Archive-IT in staat om met behulp van Scanning on Demand een benodigd dossier binnen 1,5 uur te digitaliseren. De combinatie van toegankelijkheid van uw archief en de juiste beheerdienst gericht op de actualiteit van het archief, zorgt ervoor dat 100% leveringsbetrouwbaarheid wordt gegarandeerd.

Meer informatie

Archiefopslag Goud

Dient uw archief te voldoen aan de eisen van de Archiefwet? Binnen Archive-IT is daarvoor een geconditioneerde ruimte ter beschikking gesteld. In deze ruimte wordt, onder andere, de temperatuur stabiel gehouden en de luchtvochtigheid gecontroleerd. Een klimaatcontrolesysteem reguleert alle vereisten, zodat archief honderden jaren tot zelfs eeuwig bewaard kan blijven zónder dat het papier aangetast wordt.

Door uw archief uit te besteden, maakt u vaart richting een efficiënte, moderne en veilige manier van werken. Bent u benieuwd hoe Archive-IT informatiebeveiliging inzet om uw persoonsgebonden- en bedrijf kritische gegevens te waarborgen? Neem contact op met een van onze ervaren adviseurs voor meer informatie!

Meer informatie
Opslag conf | Archive-IT

“De constante temperatuur, de blusgasinstallatie, de luchtvochtigheid en de beveiliging is helemaal top. Omdat de cartons afwijkende afmetingen hebben, was het moeilijk om deze in ons eigen archief op te slaan. Bij Archive-IT hebben ze toen de stellingen verbouwd om de cartons te archiveren. Zo hoeven wij niets te verbouwen, dat scheelt ons weer heel veel geld!”

Hans van de Mortel | Gemeentearchivaris, Gemeente Roermond

“Als je ziet wat Archive-IT aan maatregelen neemt om de informatiebeveiliging op hoog niveau te krijgen en te houden, dan weet je: voor service, kwaliteit en zorgvuldigheid moet je bij Archive-IT zijn.”

Debora Janssen | Juridisch secretaresse, Wiggers Faber

 ”Naast het te vernietigen archief, worden de dossiers die Archive-IT gedigitaliseerd heeft ook extern opgeslagen. In het geval we een aanvraag doen uit de dossiers die bij Archive-IT in het pand staan opgeslagen wordt het altijd keurig en op tijd aangeleverd. Daar kun je op bouwen.”

Frans Alleman | Vakspecialist DIV, Gemeente Alkmaar

Onze klanten

Interesse in Brons, Zilver of Goud? Wij helpen u graag verder!

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid & de Servicevoorwaarden van Google worden toegepast.