Fysieke archiefopslag

Het papieren archief neemt behoorlijk wat ruimte in beslag binnen uw organisatie. Vaak raakt het archief overvol en wordt het onoverzichtelijk. Door de dossiers extern op te slaan, komt er binnen uw organisatie ruimte vrij die voor andere doeleinden ingezet kan worden. Op deze manier worden de primaire bedrijfsprocessen niet meer belemmerd. Zijn overvolle archieven herkenbaar? Fysieke archiefopslag biedt de oplossing!

Informatie aanvragen

Archive-IT biedt drie verschillende vormen van archiefopslag aan: Brons, Zilver en Goud.
Samen met een ervaren adviseur van Archive-IT wordt de juiste vorm gekozen die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Archiefopslag Brons

Organisaties beschikken vaak over statisch archief; bijvoorbeeld een archief met lage raadpleegfrequentie dat bewaard moet worden volgens de wet. Voor dit archief biedt Archive-IT archiefopslag Brons aan; bulkopslag waarbij op doosniveau geregistreerd wordt en de archieven op pallets of in archiefkasten opgeslagen worden. Dit is een kosten- en ruimtebesparende oplossing voor statisch archief dat niet of nauwelijks wordt geraadpleegd.

“Wist u dat? Wanneer de bewaartermijn van uw dossiers verstreken zijn, Archive-IT ook vertrouwelijke archiefvernietiging aanbiedt?”

Meer informatie
Bulkopslag | Archive-IT
Fysiek archiveren

Archiefopslag Zilver

Archiefopslag Zilver is uniek doordat op individueel niveau wordt gearchiveerd. Door de toegankelijkheid van uw archief en de juiste beheerdienst gericht op de actualiteit van het archief, wordt 100% leveringsbetrouwbaarheid gegarandeerd.

De dossiers worden bij binnenkomst geregistreerd op individueel niveau. Door deze methode toe te passen is Archive-IT in staat om door middel van Scanning on Demand een benodigd dossier binnen 1,5 uur te digitaliseren. Deze vorm van archivering wordt vaak toegepast voor dossiers die niet direct nodig zijn, maar indien ze nodig zijn, razendsnel ter beschikking dienen te zijn. Dit is een zeer efficiënte en doelmatige oplossing.

Meer informatie

Archiefopslag Goud

Dient uw archief te voldoen aan de eisen van de Archiefwet? Binnen Archive-IT is daarvoor een geconditioneerde ruimte ter beschikking gesteld. In deze ruimte wordt, onder andere, de temperatuur stabiel gehouden en de luchtvochtigheid gecontroleerd. Een klimaatcontrole systeem reguleert alle vereisten, zodat archief honderden jaren tot zelfs eeuwig bewaard kan blijven zónder dat het papier aangetast wordt.

 

Door uw archief uit te besteden, maakt u vaart richting een efficiënte, moderne en veilige manier van werken. Bent u benieuwd hoe Archive-IT informatiebeveiliging inzet om uw persoonsgebonden- en bedrijfkritische gegevens te waarborgen? Neem contact op met een van onze ervaren adviseurs voor meer informatie!

Meer informatie
Geconditioneerde opslag | Archive-IT
Gemeente Alkmaar maakt digitale ambities in fases waar!
Gemeente Alkmaar | Archive-IT

Na jarenlang klant te zijn bij Jalema, klopte Gemeente Alkmaar bij Archive-IT aan toen er een digitaliseringswens ontstond. Een logisch en vertrouwd gevolg. In fases timmert de Gemeente aan de digitale weg, in samenwerking met Archive-IT. Lees hier hoe zij de digitaliseringstrajecten ervaren hebben!

Bel mij terug

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid & de Servicevoorwaarden van Google worden toegepast.