Downloads

Flyer Archive-IT Viewer

Wilt u meer weten over de Archive-IT Viewer? Download dan nu onze flyer! In de flyer leest u hoe u de juiste documenten gemakkelijk en snel terugvindt.


Whitepaper digitaliseren personeelsdossiers

Onderdelen in deze whitepaper: de reden om te digitaliseren, wetgeving van bewaartermijnen, het digitaliseringsproces, mogelijkheden om te digitaliseren, HRM applicaties, meer over Archive-IT en een aantal referenties die hun ervaringen delen.


Whitepaper veiligheid

Onderdelen in deze whitepaper: de maatregelen die Archive-IT neemt m.b.t. fysieke en digitale informatiebeveiliging, ISO certificaten, AVG, awareness, de Functionaris Gegevensbescherming, meer over Archive-IT en een aantal referenties die hun ervaringen delen.


Whitepaper bewaartermijnen

Onderdelen in deze whitepaper: bewaartermijnen voor medisch, juridisch, HR en administratie. Daarnaast meer over Archive-IT en een aantal referenties die hun ervaringen delen. 


Whitepaper bewaartermijnen in het onderwijs

Onderdelen in deze whitepaper: bewaartermijnen in het primair-, secundair en hoger onderwijs, selectielijsten, digitaliseren, vitaliseren en AIR. Daarnaast meer over Archive-IT en een aantal referenties die hun ervaringen delen.


Brochure Ondernemingen

In deze brochure vertellen wij alles over Archive-IT en onze diensten. 


Brochure (Semi)Overheid

Wilt u meer weten over de oplossingen die Archive-IT u, als (Semi)Overheidsinstantie, kan bieden op het gebied van digitaliseren, digitaal archiveren en fysiek archiveren? Download dan onze brochure! Onderwerpen die aan bod komen in de brochure zijn onder andere: fysiek archiveren, digitalisering van dossiers, vitaliseren en veiligheid.


Brochure Advocatuur & notariaat

Wilt u meer weten over digitaliseren en archiveren in de advocatuur? Download dan nu onze brochure. Hierin staat meer informatie over digitaliseren, digitaal archiveren, fysiek archiveren en AIR.


Brochure Gezondheidszorg

Wilt u meer weten over het optimaliseren van uw werkprocessen en de oplossingen van Archive-IT in de gezondheidszorg? Download dan nu onze brochure! In de brochure komt fysiek en digitaal archiveren en digitaliseren onder andere aan bod.


Brochure HRM

In een ideale situatie heeft u één overzicht met alle informatie van iedere medewerker. Wilt u meer weten over de oplossingen van Archive-IT die u onder andere hiermee kunnen helpen? Download dan nu onze brochure en kom meer te weten over digitaliseren, digitaal archiveren en vitaliseren.


Whitepaper farmacie

Zelfs in het digitale tijdperk, is farmacie bij uitstek een branche boordevol papier. Hoewel men steeds digitaler gaat werken, zien we nog veel bewijslast, onderzoeken en andere processen die op papier bewaard worden. Benieuwd naar normeringen, audits en de wijze van (digitaal) archiveren binnen deze branche? Lees meer in onze whitepaper.


Neem contact met ons op