Oplossingen

De oplossingen van Archive-IT zijn erop gericht om informatie, in welke vorm dan ook, op een veilige manier toegankelijk te maken.

Digitaal archiveren

Archiveer uw documenten op een gestructureerde wijze, met een goed ingericht digitaal archief. Door op een slimme wijze digitaal te archiveren, houdt u grip op uw data, volledig conform wet- en regelgeving. Archive-IT heeft verschillende platformen om digitaal te archiveren. Zo is er altijd een passende oplossing voor uw situatie.

Vitaliseren

Digitale data wordt verheven tot informatie door de inzet van slimme technologie. Om de data te verrijken, zetten we onder andere OCR, classificatie en data extractie in. Hierdoor worden de juiste metagegevens gekoppeld aan individuele documenten, zodat ongestructureerde data getransformeerd wordt tot gestructureerde data.

Digitaliseren

Digitalisering biedt dé oplossing als er nog papieren documenten in uw organisatie aanwezig zijn, die onnodige ruimte in beslag nemen. Met hoogwaardige scanoplossingen transformeert Archive-IT uw documenten tot een digitaal resultaat. Door deze te integreren in de huidige digitale werkprocessen, verhoogt u efficiëntie, veiligheid en toegankelijkheid.

Fysiek archiveren

Door papieren archieven die niet meer dagelijks nodig zijn te verplaatsen naar de beveiligde archiefdepots van Archive-IT, komt er ruimte vrij binnen uw organisatie. Met de verschillende manieren van externe archiefsopslag die Archive-IT aanbiedt - in combinatie met Scanning on Demand - is er altijd een oplossing die past bij uw wensen, behoeften en budget.

Neem contact met ons op