Sociaal Fonds

Archive-IT laat u graag kennismaken met het Sociaal Fonds. Een heel mooi initiatief waarmee wij ieder kwartaal goede doelen en bijzondere acties steunen met een financiële bijdrage!

Hoe werkt het Sociaal Fonds?

Alle medewerkers van Archive-IT krijgen aan het einde van het jaar een winstuitkering. Iedereen zet daarvan een vast percentage aan de kant en dat bedrag wordt vervolgens verdubbeld door de directie. Het bedrag dat hieruit voortkomt wordt ingezet om goede doelen te steunen met een financiële bijdrage. Op die manier kunnen wij als bedrijf ook een steentje bijdragen aan de maatschappij.

Goede doelen

Goede doelen, mooie initiatieven, bijzondere acties; Archive-IT draagt hier graag aan bij. Of het nu groot of klein is, landelijk of regionaal; wij vinden het fijn dat we hier op onze manier aan mee kunnen helpen. Bij Archive-IT vormen enkele medewerkers het Sociaal Fonds en zij verdelen het geld elk kwartaal over verschillende doelen. Alle medewerkers kunnen ideeën aandragen bij de leden van het Sociaal Fonds.

Onze bijdragen

Bent u benieuwd naar welke initiatieven wij recentelijk met het Sociaal Fonds hebben gesteund? Lees het hier:

Een goed doel aandragen?

Dat kan! Kent u een mooi initiatief dat een eenmalige donatie vanuit ons Sociaal Fonds kan gebruiken? Wij horen het graag via info@archive-it.nl of vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.