GMP & GDP Driedaagse

Op 26, 27 en 28 maart vindt de 8e editie van de GMP & GDP Driedaagse plaats in het Golden Tulip Ampt van Nijkerk. Roel Janssen, accountmanager bij Archive-IT, zal samen met Max Loewenstein en Karin Klaarenbeek van het bedrijf MSD Animal Health een 75 minuten gedurende kennissessie presenteren op donderdag 28 maart om 15:00.  Het thema van de kennissessie is 'GMP/GLP proof digitaal archiveren, wat komt hierbij kijken?'

Dus wilt u graag uw kennis over dit vakgebied verbreden en actualiseren? Schrijf u dan nu! Zien wij u daar?

36. GMP/GLP proof digitaal archiveren, wat komt hierbij kijken?

Als er ergens veel bedrijfs-kritische documenten worden aangelegd, is het wel binnen de farmacie. Een goed ingericht archief is cruciaal en draagt bij aan het primaire bedrijfsproces. Welke risico's loopt men als de informatiehuishouding niet op orde is? Als we kijken naar branches waar audits een belangrijk onderdeel uitmaken van de processen, staat de farmacie met stip op één. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd en andere certificerende instanties zien erop toe dat procedures, bewijslast, documentatie en werkwijzes conform wet- en regelgeving verlopen. Waaronder Good Laboratory Practice (GLP) en Good Manufacturing Practice (GMP). Het op het juiste moment terugvinden van de juiste documenten, binnen een zo kort mogelijke tijd, levert veel efficiëntie en minder risico's op tijdens audits. Een goed gestructureerd archief, fysiek en/of digitaal, is hiervoor een absolute voorwaarde. Archiveren gaat niet alleen over het opslaan, maar ook in het bijzonder over het terugvinden van informatie! 

Locatie Ampt van Nijkerk 

De GMP & GDP Driedaagse vindt plaats in het Golden Tulip Ampt van Nijkerk. Het adres is Berencamperweg 4 in Nijkerk. De locatie is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Op het station kunt u de bus 101 of 142 nemen, waarna het nog 3 tot 9 minuten lopen is naar het Golden Tulip Ampt van Nijkerk. Voor bezoekers met een auto is er een ruime parkeergelegenheid inclusief oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Details & aanmelden 

  • Op donderdag 28 maart om 15:00 - 16:15 | Nummer 36 in ronde 14
  • Onderwerp: GMP/GLP proof digitaal archiveren, wat komt hierbij kijken?
  • Sprekers: Roel Janssen, Accountmanager, Archive-IT, Max Loewenstein en Karin Klaarenbeek, MSD Animal Health
  • Houd er rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan het evenement. 
  • Schrijf je vrijblijvend in via het formulier op de website van GMP & GDP Driedaagse. 

Hoe meld u zich aan?

  • Ga naar de website van GMP & GDP driedaagse. 
  • Selecteer de workshops die u wilt bijwonen. Archive-IT staat bij dag 3, als nummer 36 in het tijdslot 15:00-16:15.
  • Maak indien nodig een Pharmatech account aan.
  • Dan zien we u daar!

Vragen & informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.