Over Archive-IT

Archive-IT vindt een papierloze werkomgeving de normaalste zaak van de wereld. Omdat organisaties letterlijk vol liepen met papieren archieven, is Archive-IT gestart met het aanbieden van archiefbeheer als dienst. Vanaf dag één geloven wij in papierloos werken op een dusdanige manier dat digitale informatie net zo vertrouwd voelt als papier. Archive-IT heeft daarvoor vier diensten ontwikkeld die naadloos op elkaar aansluiten: digitalisering van informatie, archivering op individueel niveau, vitalisering van digitale data en tot slot een platform om digitaal te archiveren. Deze doordachte diensten in combinatie met geavanceerde software oplossingen, zorgen ervoor dat u in één dag kunt transformeren naar een digitale werkomgeving zonder afscheid te nemen van de voordelen van papier. Archive-IT zorgt dat al uw papieren informatie altijd en overal digitaal toegankelijk is. De volledige toegankelijkheid is essentieel voor uw primaire processen.

Veiligheid

Om de continuïteit van uw dagelijkse bedrijfsvoering 100% te garanderen hebben wij geïnvesteerd in veiligheid. Zowel de veiligheid van fysieke als digitale informatie waarborgen wij volgens de hoogst haalbare maatregelen. Ons archiefdepot staat niet voor niets bekend als ‘Fort Knox aan de Maas’. Diezelfde mate van veiligheid hanteren wij ook voor onze ICT oplossingen. Alleen zo kunnen wij informatie vanaf dag één digitaal toegankelijk maken.

Lees meer
Blusgas

Missie

Organisaties helpen om data (fysiek én digitaal) systematisch op te slaan en zodoende in staat te zijn om deze snel terug te kunnen vinden. Hierdoor kan data eenvoudiger verwerkt worden tot informatie en is het uiteindelijke doel de samenwerking en efficiëntie te verbeteren.

Visie

Ons doel is het om in 2025 de meest complete en vertrouwde archiveringsspecialist in West-Europa te zijn die extra toegevoegde waarde kan bieden aan haar klanten in de ondersteuning bij de evolutie van data naar informatie en van werken naar samenwerken.

Geschiedenis

1999

JFM

In 1999 is de JFM-activiteit ondergebracht in een aparte rechtspersoon genaamd Jalema File Management B.V.

2003

Scanning on Demand
Het pand van Archive-IT werd gebouwd en de voormalige magazijnen van Jalema werden leeggeruimd voor Scanning on Demand. Voor deze tijd werkte deze divisie vanuit Jalema.

2004

I-FourC

In 2004 is de afdeling Software Development overgeheveld naar Jalema File Management B.V. en werd de bedrijfsnaam gewijzigd naar I-FourC Technologies B.V.

2006

Bulkscannen

In 2006 is het concept uitgebreid met bulkscannen, waardoor er een complete dienstverlening wordt aangeboden. In dit jaar is ook het eerste bulkscan project uitgevoerd bij een groot ziekenhuis.

2010

Fort Knox aan de Maas

De nieuwe archiefruimte in Reuver, ook wel Fort Knox aan de Maas genoemd, bestrijkt zo’n 80 strekkende km. Daarnaast is het Sociaal Fonds opgericht en is het MVO certificaat behaald.

2018

België

Archive-IT breidt haar diensten uit naar België. Dat houdt in dat de digitaliserings- en archiveringsoplossingen actief in de Belgische markt gezet zullen worden, onder een nieuwe Belgische entiteit.

2019

Archive-IT

In 2019 is de bedrijfsnaam gewijzigd naar Archive-IT BV. Hierbij zijn de diensten van Archive-IT aangepast om beter in te spelen op de ontwikkelende markt.

Onze klanten

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid & de Servicevoorwaarden van Google worden toegepast.