Het Sociaal Fonds

Archive-IT laat u graag kennismaken met het Sociaal Fonds. Een heel mooi initiatief waarmee wij ieder kwartaal goede doelen en bijzondere acties steunen met een financiële bijdrage!

Hoe werkt het Sociaal Fonds?

Alle medewerkers van Archive-IT krijgen aan het einde van het jaar een winstuitkering. Iedereen zet daarvan een vast percentage aan de kant en dat bedrag wordt vervolgens verdubbeld door de directie. Het bedrag dat hieruit voortkomt wordt ingezet om goede doelen te steunen met een financiële bijdrage. Op die manier kunnen wij als bedrijf ook een steentje bijdragen aan de maatschappij.

Goede doelen
Goede doelen

Goede doelen

Goede doelen, mooie initiatieven, bijzondere acties; Archive-IT draagt hier graag aan bij. Of het nu groot of klein is, landelijk of regionaal; wij vinden het fijn dat we hier op onze manier aan mee kunnen helpen. Bij Archive-IT vormen enkele medewerkers het Sociaal Fonds en zij verdelen het geld elk kwartaal over verschillende doelen. Alle andere medewerkers kunnen ideeën aandragen bij de leden van het Sociaal Fonds en u óók! Dus kent u een mooi initiatief, dat wel een eenmalige donatie vanuit ons Sociaal Fonds kan gebruiken? Wij horen het graag via info@archive-it.nl

Bijdrages in 2020

Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job helpt kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren door het geven van een verjaardagsbox. Archive-IT steunt het doel met 10 verjaardagsboxen.

De Ronde van Oosterberg

20 mei 2020 gaat het ‘Archive-IT Tijs Trappers‘ team van Venlo naar Kerkrade trappen tegen spierziekten. Archive-IT steunt het team middels een donatie.

Scouting Hertog Reinoud

De Scouting Hertog Reinoud in Venlo heeft hulp nodig ten behoeve van het clubgebouw. Archive-IT steunt de Scouting door een bijdrage waardoor de defecte lampen vervangen worden.

Neem contact met ons op