Het Sociaal Fonds

Archive-IT laat u graag kennismaken met haar Sociaal Fonds. Een heel mooi initiatief waarmee wij ieder kwartaal goede doelen en bijzondere acties steunen met een financiële bijdrage!

Hoe werkt het Sociaal Fonds?

Alle medewerkers van Archive-IT krijgen aan het einde van haar een winstuitkering uitgekeerd. Iedereen zet daarvan een vast percentage aan de kant en de kant en dat bedrag wordt vervolgens verdubbeld door de directie. Het bedrag dat hieruit voortkomt wordt ingezet om goede doelen te steunen met een financiële donatie. Op die manier kunnen wij als bedrijf ook een steentje bijdragen aan de maatschappij.

Goede doelen
Goede doelen

Goede doelen

Goede doelen, mooie initiatieven, bijzondere acties; Archive-IT draagt hier graag aan bij. Of het nu groot of klein is, landelijk of regionaal; wij vinden het fijn dat we hier op onze manier aan kunnen bijdragen. Bij Archive-IT vormen enkele medewerkers het Sociaal Fonds die het geld per kwartaal verdelen over verschillende doelen. Alle andere medewerkers kunnen ideeën aandragen bij de leden van het Sociaal Fonds en u óók. Dus kent u een mooi initiatief, dat wel een eenmalige donatie vanuit ons Sociaal Fonds kan gebruiken? Wij horen het graag via info@archive-it.nl

Our customers

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid & de Servicevoorwaarden van Google worden toegepast.