Webinars

Archive-IT houdt geregeld interessante webinars over onze diensten en actuele onderwerpen met betrekking tot archiveren en digitaliseren. Bekijk onderstaand alle geplande webinars en meld u kosteloos aan via het aanmeldformulier.

Archivering in de farmaceutische industrie

Op donderdag 20 januari 2022 om 09.30 uur organiseert Archive-IT een webinar over ‘Archivering in de farmaceutische industrie’. Of dit nu digitale of fysieke archivering betreft, het is een feit dat de farmaceutische branche een gigantische hoeveelheid aan gevoelige informatie genereert die jarenlang, tot soms wel oneindig bewaart dient te blijven. Informatiebeveiliging, procedures en strikt gecontroleerde en bewaakte werkwijzen zijn hierbij de sleutelwoorden. Lees meer over de inhoud van dit webinar en meld u geheel vrijblijvend aan! 

Digitaliseren personeelsdossiers

Op donderdag 17 maart 2022 organiseert Archive-IT een webinar over het digitaliseren van personeelsdossiers. Niet alleen wordt het proces en de werkwijze kort toegelicht, maar gaan we ook in op de wet- en regelgeving en de verschillende vormen van digitalisering. Er is ontzettend veel mogelijk en de keuze voor de manier van digitalisering bepaalt het succes van de digitaliseringsslag. Lees meer over de inhoud van dit webinar en meld u geheel vrijblijvend aan!