Archiefvernietiging

Veilige archiefvernietiging van dossiers

Zijn de bewaartermijnen van uw documenten verstreken? Of wilt u gewoon eens grondig opruimen in het archief en de documenten die niet meer nodig zijn vernietigen? Toch is gewoon weggooien niet veilig, en zelf door de shredder halen is een enorm tijdrovende taak! Archive-IT kan de archiefvernietiging van uw privacygevoelige informatie voor u uit handen nemen.

Deze vernietiging wordt door een gespecialiseerd bedrijf uitgevoerd.

Veilig transport

Het vervoer van de dossiers van ons archief naar het vernietigingsbedrijf wordt uitsluitend met exclusief transport verricht. Dat houdt in, dat uw privacygevoelige informatie die u graag met archiefvernietiging veilig wilt verwijderen, in één rechtstreekse weg naar de beveiligde omgeving van onze partner wordt gebracht.

Archief vernietigen: voorkom datalekken, ook fysiek!

Archief vernietigen gaat verder dan het verscheuren van uw papier. Het moet onder strikte omstandigheden vernietigd worden en aan vele eisen voldoen. Op deze manier bent u verzekerd dat uw waardevolle informatie, die wellicht bedrijf kritisch of erg privacygevoelig is, nooit en te nimmer op straat komt te liggen.

Na afloop van de veilige archiefvernietiging ontvangt u van ons een protocol van vernietiging. Dit protocol vermeldt alle dossiers die wij voor u hebben vernietigd. Op basis hiervan kunt u bewijzen dat u uitvoering hebt gegeven aan het vernietigingsbeleid zoals dat geldt voor uw organisatie.

Het vernietigen van de dossiers is inclusief de volgende activiteiten:

  • Transport van de dossiers naar het vernietigingsbedrijf;
  • Onherkenbaar vernietigen van de dossiers;
  • Opstellen van het protocol van vernietiging, welke via een portal beschikbaar wordt gesteld.

Voor het vernietigen van dossiers worden kosten in rekening gebracht.

Het archief vernietigen is een specialisme. U kunt Archive-IT, die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, erop vertrouwen dat wij strenge voorwaarden aan onze partner stellen.

Our customers

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid & de Servicevoorwaarden van Google worden toegepast.