Een betrouwbare partner voor haar klantenArchive-IT heeft op 9, 10 en 11 november een audit gehad door internationaal gecertificeerde organisatie BSI. Wederom mogen we met trots het ISO 9001 certificaat blijven voeren. Ons ISO 27001 certificaat is inmiddels alweer drie jaar oud, dus hiervoor was een hercertificeringsaudit aan de orde. Het resultaat: We worden wederom voorgedragen voor het ISO 27001:2013 certificaat. Hiermee toont Archive-IT aan, als specialist in digitalisering en informatie toegankelijkheid, dat het informatiebeveiligingssysteem beschikt over een solide en veilige structuur.

ISO 27001De ISO 27001-norm richt zich op een procesmatige inrichting van informatiebeveiliging, waarbij verbetering, implementatie, controle en bijstellen van werkzaamheden en processen continue in beweging zijn. ISO 27001 is voor de eerste keer gepubliceerd in 2005, sindsdien is er veel gewijzigd in de wereld van de informatie technologie. De norm is ook continu in ontwikkeling om aan te sluiten bij de huidige stand van de informatie beveiligingssystemen van dit moment. De certificering is een mooie bevestiging van het werk om onze procedures naar het hoogst haalbare niveau te brengen.

Wat betekend deze certificering voor Archive-ITJoan Westendorff, CEO Archive-IT: “Deze ISO certificering is erg belangrijk voor ons. We zijn inmiddels al drie jaar ISO 27001 gecertificeerd en vinden dit certificaat een belangrijk onderdeel in onze processen. De ontwikkeling van informatiebeveiliging gaat razendsnel. In de toekomst zullen er ongetwijfeld meer bedrijven gecertificeerd worden. We hebben altijd gestreefd om een optimale dienst te verlenen aan onze klanten, op het hoogst haalbare niveau en met een vooruitstrevende blik. Dit certificaat is de kroon op ons harde werk. Voor onze klanten is dit certificaat een bevestiging!”

Maurice Sanders, Security Officer bij Archive-IT is de drijvende kracht achter het informatiebeveiligingssysteem: “Voor onze klanten is het van uiterst belang dat hun data te allen tijde goed beveiligd is. Dit ISO 27001 certificaat bevestigt dat veiligheid van deze data bij ons de hoogste prioriteit heeft en voldoet aan de laatste normen. En het stopt niet bij onze certificering, alle partners in onze informatieketen zijn gecertificeerd, waarmee wij het beveiligingsniveau kunnen hanteren dat voor onze klanten van groot belang is.

Inschrijven voor nieuwsbrief