Re-audit van ons ISO 27001 certificaat succesvol

Opnieuw mogen we met trots vermelden dat de ISO 27001 normen door de Archive-IT processen doorgevoerd zijn. Archive-IT heeft op 6 en 7 oktober 2014 de audit voor ISO 27001 succesvol doorlopen. Hiermee toont Archive-IT aan, als specialist in digitalisering en informatie toegankelijkheid, dat het informatiebeveiligingssysteem beschikt over een solide en veilige structuur. Hét bewijs dat Archive-IT voldoet aan de International Standard for Organisation (ISO)- norm en een betrouwbare partner is voor haar klanten.

Erkenning van het streven

Léon Lalieu, CEO Archive-IT: “We hebben altijd gestreefd naar een optimale dienstverlening voor onze klanten. De bevestiging van de ISO certificering is voor Archive-IT een erkenning van dit streven. Het ISO 27001 certificaat is een kroon op ons harde werk. Het geeft namelijk niet alleen aan dat alle processen goed doordacht en veilig gereguleerd zijn, maar ook dat onze interne organisatie hier daadwerkelijk aan voldoet. Wij hebben miljoenen dossiers boordevol privacy-gevoelige informatie, dus onze informatiebeveiliging moet aan de strengste eisen voldoen.”

Hoogste prioriteit

Maurice Sanders, Security Officer bij Archive-IT is de drijvende kracht achter het informatiebeveiligingssysteem: “Voor onze klanten is het van uiterst belang dat hun data te allen tijde goed beveiligd is. Dit ISO 27001 certificaat bevestigt dat veiligheid van deze data bij ons de hoogste prioriteit heeft.” En het stopt niet bij onze certificering, alle partners in onze informatieketen zijn gecertificeerd, waarmee wij het beveiligingsniveau kunnen hanteren dat voor onze klanten van groot belang is.

Inschrijven voor nieuwsbrief