Archive-IT Viewer

Met de Archive-IT Viewer raadpleegt u dossiers en documenten uit verschillende applicaties op één plek. Door het invoeren van één simpele zoekopdracht, vindt de Viewer alle gerelateerde documenten. De Viewer is naadloos te integreren met onder andere het ERP-platform van AFAS. Als officieel partner van AFAS weet Archive-IT welke aanvullende behoeftes de gebruikers hebben op het gebied van informatiebeheer.

Alles op één plek

Met de Archive-IT Viewer raadpleegt u eenvoudig dossiers en documenten uit AFAS en AIR op één plek. Door middel van een enkele zoekopdracht worden alle gerelateerde documenten gevonden. U bent met de Archive-IT Viewer minder tijd kwijt met zoeken en u heeft sneller de juiste informatie tot uw beschikking.  

Wat kan de Viewer nog meer?

  • Zoeken naar tekst binnen een dossier
  • Makkelijk naar een andere pagina springen
  • Pagina’s in volledig scherm bekijken
  • Pagina’s roteren en in- of uitzoomen
  • Pagina’s afdrukken en/of downloaden

Stop met onnodig lang zoeken

Gebruikers van de Archive-IT Viewer hebben daarnaast een hele verzameling aan handige functies tot hun beschikking. Denk aan het bladeren alsof het een fysiek dossier is, het aanpassen van de indeling naar eigen wens en het snel schakelen door middel van configureerbare tabbladen. Ook het zoeken met één simpele zoekopdracht en het offline bekijken van documenten en dossiers zitten in het pakket. Ondersteunde bestandsformaten zijn .eml, .docx, .xlsx, .pptx, .pdf, .txt, .msg, .tiff, .jpg/jpeg en nog veel meer!

Flyer

Wilt u meer weten over de Archive-IT Viewer? Download dan nu onze flyer! In de flyer leest u hoe u de juiste documenten gemakkelijk en snel terugvindt.

Vraag nu een demo aan

Neem contact op met Archive-IT voor een vrijblijvende demo met meer informatie en bijbehorende prijzen.