Op donderdag 7 november 2024 organiseren Archive-IT en Van Dinther een relatiedag. Deze dag zal geheel in het teken staan van digitale innovaties, ontwikkelingen en vernieuwingen in de Gezondheidszorg, (Semi-) Overheid en Woningcorporaties.

Programma

Ontvangst is vanaf 10:30 uur op de locatie van Archive-IT (Charles Ruysstraat 12 in Reuver). Om 11:00 uur starten we met een welkomstwoord en de officiële aftrap, waarna een inspirerende spreker u meeneemt in de wereld van AI. Wat zijn de trends? En wat betekenen deze voor uw organisatie? Vervolgens gaan we tijdens een break-out sessie dieper in op (technologische) ontwikkelingen in de specifieke branches. Na een goed verzorgde lunch, waarbij er uiteraard ruimte is om te netwerken, zal een bekende spreker u handvaten meegeven om nog beter met toekomstige uitdagingen om te gaan in uw organisatie. Daarnaast kunt u optioneel een rondleiding te krijgen door het pand. Mocht u hier interesse in hebben, geef dit dan even aan in het aanmeldformulier. Rond 16:00 uur sluiten we de dag af met een feestelijke borrel.

De details delen we na de zomer met u, maar wij beloven u; het wordt een dag vol inspiratie! 

Aanmelden

Bent u erbij? Meld u dan aan via onderstaande button!

Vragen?

Heeft u vragen over het klantevent? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via +31 77 750 11 00 of info@archive-it.nl.

We zien u graag op donderdag 7 november in Reuver!

Building the digital future together.

Smart. Safe. Solid.