Een week heeft 7 dagen, 7 unieke dagen die Archive-IT vanaf nu één keer in de maand een speciaal tintje gaat geven. Denk eens aan het welbekende Throwback Thursday. Op deze dag denken mensen terug aan een mooie herinnering. Archive-IT wil ook graag de dagen van de maand een speciaal tintje geven en dat gaan wij doen met onze ‘’Designated Days’’.

Maar wat is nu eigenlijk de betekenis van Designated Days? Designated Days betekent in het Nederlands letterlijk: ‘aangewezen dagen’ en dat is precies waar Archive-IT mee aan de slag gaat! Iedere dag van de week krijgt een thema, zoals Modern Monday of Feature Friday. Alle zeven dagen van de week zullen één keer in de maand in het zonnetje gezet worden. Dit kan betekenen dat we u een kijkje achter de schermen geven bij Archive-IT, of dat u mee mag terugblikken naar Archive-IT vroeger en nu! Hieronder vindt u een overzicht van alle ludieke dagen van de Designated Days Campagne.

  • Modern Monday; op deze dag zullen wij ons richten op de toekomst, wat gaat de toekomst u maar ook organisaties bieden en waar kunnen we ons alvast op voorbereiden?
  • Tip Tuesday; wij zullen u #tips over bepaalde zaken binnen het digitaliseren denk hier bijvoorbeeld aan; hoe kan ik mijn organisatie het beste omzetten naar een digitale organisatie.
  • Wiki Wednesday; de kennis die wij hebben zullen wij met u delen, denk hierbij aan het opslaan van uw archieven, de meldplicht datalekken of het digitaliseren van uw archief, maar ook uw weetjes mag u delen met Archive-IT!
  • Throwback Thursday; u kent het wel, de populaire babyfoto’s op Throwback Thursday. Op deze dag zullen wij ook terugblikken naar mooie momenten binnen Archive-IT, denk hierbij aan medewerkers die al een hele tijd in dienst zijn, of hoe het gebouw er van Archive-IT 10 jaar geleden uitzag.
  • Feature Friday; op vrijdag zullen wij u meenemen in een uitlichting van een van onze producten. Op deze manier krijgt u nog meer informatie en tips en tricks om te werken met bijvoorbeeld de Archive-IT Virtual Archive.
  • Social Saturday; het sociale leven blijft een belangrijke rol in ons leven, maar hoe combineren we dit met werk en hoe zorg je voor een teamgevoel op je werk? Dit soort dingen geven wij allemaal bloot op Social Saturday.
  • Secure Sunday; iedereen wilt zich graag veilig voelen, mensen, organisaties, eigenlijk iedereen. Op zondag zullen wij u meenemen in ons veiligheidsproces en geven wij u tips hoe u dit het beste kunt aanpakken binnen uw organisatie.
Bent u al benieuwd naar onze eerste Modern Monday? Wij zullen u meenemen naar het kantoor van de toekomst, hoe ziet uw kantoor er in 2033 uit en hoe kijken Nederlanders aan tegen papierloos werken! Stay tuned!

Inschrijven voor nieuwsbrief