Voorbereiding

Stappenplan

Nazorg

De Virtual Archive On Premises oplossing is gebaseerd op de hosted SAAS versie. Functioneel en technisch zijn de versies identiek, alleen de wijze van hosting en distributie zijn afwijkend.

Voor de Virtual Archive On Premises heeft u een SQL- en IISomgeving nodig met de vereisten die gedetailleerd beschreven staan in een Technical Whitepaper Virtual Archive. De Virtual Archive On Premises oplossing is een browsergebaseerde oplossing. Installatie op de werkplek is dus niet nodig.

De Virtual Archive On Premises is een oplossing, die de veiligheid van uw informatie waarborgt. Het digitale dossier kan geopend worden met een gebruiksvriendelijke viewer. Dit uitgebreide dossierbeheersysteem stelt u in staat zowel uw fysieke al digitale dossiers te beheren, te raadplegen en te bewerken.

Deze oplossing biedt de volgende functionaliteiten:

  • Werkt met Two Factor authenticatie;
  • U kunt uw software altijd en overal, beveiligd benaderen;
  • Compleet beheer van alle informatie-eilandjes;
  • Gemakkelijke zoekmogelijkheden;
  • Aanvragen van dossiers uit fysieke archieven (intern of extern bij Archive-IT);
  • Raadplegen, bekijken en aanvullen van fysieke en digitale dossiers.

Two Factor authenticatie

De Virtual Archive is voorzien van Two Factor authenticatie. Dit betekent dat voor het inloggen in een dergelijk systeem naast uw gebruikersnaam en wachtwoord ook gebruikt gemaakt dient te worden van een extra kenmerk (bijvoorbeeld verificatiecode per mail of sms). Het al dan niet werken met Two Factor authenticatie wordt ingesteld door de applicatiebeheerder(s) van uw organisatie en valt onder uw eigen verantwoordelijkheid.