Made in Venlo is een initiatief van Omroep Venlo, waarbij zij de grote verassingen laten zien in het bedrijfsleven in en rondom Venlo. Een initiatief waar Archive-IT  graag aan meewerkt! Omroep Venlo is op bezoek geweest bij Archive-IT in Reuver om te laten zien wat er allemaal tussen de bedrijfsmuren gebeurd. Uitzending gemist? Wij blikken graag terug!

Belang van de regio

Archive-IT omarmt dit initiatief omdat we het belangrijk vinden om mensen uit onze eigen regio inzicht te geven in de bedrijvigheid in en rondom hun woonplaats of werkomgeving. Vaak zijn we ons niet bewust van de mogelijkheden en kansen binnen in onze eigen omgeving. Dagelijks zetten alle medewerkers bij Archive-IT zich in om de transitie van papier naar digitaal mogelijk te maken. Om privacygevoelige informatie op een veilige manier toegankelijk te maken, maar ook om software te ontwikkelen zodat we informatiemanagement binnen veel verschillende branches kunnen faciliteren.

Grote toekomstplannen

Joan Westendorff, Directeur van Archive-IT, leidt Made in Venlo rond door het bedrijf. “Archive-IT lost het archiefprobleem voor de klant van A tot Z op. Voor ziekenhuizen, voor banken of voor het bedrijfsleven; daar waar zich privacygevoelige informatie bevindt die op een veilige manier ontsloten dient te worden. Zowel in fysieke als digitale vorm. Dit doen we niet alleen binnen onze eigen landsgrenzen, maar ook in België, Duitsland en Frankrijk.”

Het gevoel van papier

Ook Marc Polmans, Manager Research & Development, vertelt over de processen bij Archive-IT en wat het belang van informatiebeveiliging en gebruiksvriendelijke applicaties is. “Voor ons is het altijd erg belangrijk dat wij denken vanuit het gemak van papier. Als de klant ons een papieren map geeft en kiest voor digitalisering, geven wij de klant zijn papieren mapje in digitale vorm terug. Je kunt eenvoudig tekst markeren en aantekeningen maken in digitale vorm. Het gevoel van het dossier is gebleven en dat is erg belangrijk bij de acceptatie van de eindgebruiker.”

Heeft u overvolle archiefruimtes waardoor ruimtegebrek ontstaat? Heeft u de wens om dossiers te digitaliseren en 24×7 veilig toegankelijk te maken? Wilt u de privacygevoelige gegevens in uw dossiers op een adequate wijze borgen? Wissel dan vrijblijvend met ons van gedachten!

Inschrijven voor nieuwsbrief