Vitaliseren

Zodra uw organisatie de keuze maakt om haar papieren dossiers te digitaliseren, leidt dit meteen tot een verbetering van het algemeen overzicht. Het blijkt vaak nog lastig om binnen een uitgebreid dossier precies de informatie te vinden waar u naar op zoek bent. Denk hierbij aan die ene declaratie in dat dikke dossier van meer dan 100 pagina’s. Hoe handig zou het zijn wanneer slimme technologie het dossier analyseert en vervolgens specifieke informatie classificeert in makkelijk vindbare subgroepen? Binnen no-time heeft u het juiste document gevonden en dat op een eenvoudige manier.

Van data naar informatie

Door data te vitaliseren wordt ongestructureerde data omgezet in gestructureerde data. Dit resulteert in verbeterde vindbaarheid van documenten en zorgt ervoor dat het gemakkelijker is om overzicht te behouden. Vitaliseren bestaat uit de volgende stappen:

  • Classificeren
  • Extraheren en indexeren
  • Valideren
  • Exporteren

Het proces

Door te vitaliseren geeft u meerwaarde aan uw digitale data en wordt data getransformeerd tot informatie.

1. Classificeren

De eerste stap is het classificeren van documenten. Zodra een document gedigitaliseerd is, wordt deze geanalyseerd en herkent slimme technologie of het gaat om een Verklaring Omtrent Gedrag, een verlofaanvraag of een declaratie. Deze data wordt gekoppeld aan het document.

2. Extraheren en indexeren

Nadat het document is geclassificeerd, wordt door middel van extraheren de noodzakelijke informatie uit de tekst gehaald en vervolgens overzichtelijk weergegeven. Dat proces wordt ook wel indexeren genoemd.

3. Valideren

Na het indexeren wordt de informatie gevalideerd. Bij het valideren wordt een handmatige controle uitgevoerd waarbij wordt gekeken of alle informatie correct is verwerkt en of het systeem de informatie ook correct weergeeft.

4. Exporteren

Na het valideren is de informatie klaar om geëxporteerd te worden in AIR of uw huidige systeem.

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in en maak een (online) afspraak met één van onze medewerkers. Andere vragen? Vraag  hier meer informatie aan.

Meer informatie aanvragen