Ondernemingen

Digitalisering en archivering van informatiestromen is voor ieder bedrijf, groot of klein, weggelegd. Moderne ondernemers kunnen veel tijd en geld besparen door op een juiste manier gebruik te maken van digitale technologie. Wanneer arbeidsintensieve handelingen gestandaardiseerd en gedigitaliseerd worden, leidt dit tot efficiëntieverbetering, omdat de kans op fouten kleiner wordt en iedereen toegang heeft tot de juiste informatie. Archive-IT biedt de oplossing!

Informatie aanvragen

Digitaliseren voor ondernemingen

Dé oplossing voor dossiers die veelvuldig geraadpleegd worden, op veel verschillende locaties nodig zijn en lang bewaard dienen te blijven. Archive-IT heeft veel ervaring met het digitaliseren van dossiers. Archive-IT kijkt samen met u naar de wensen en eisen die passen binnen uw organisatie, bij het budget, maar ook bij de huidige wet- en regelgeving.

Digitaliseren
Ondernemingen | Archive-IT

Archiefopslag & digitale toegankelijkheid

Voor het uitbesteden van uw archief heeft Archive-IT verschillende vormen van archiefopslag beschikbaar. Op deze manier is er altijd een geschikte manier en wordt u in het gehele proces ontzorgd. Veiligheid & zorgvuldigheid is de rode draad door onze oplossingen. Er zijn meerdere protocollen in werking gezet om de veiligheid van uw documenten te waarborgen; bijvoorbeeld onze blusgasinstallatie. Daarnaast archiveert Archive-IT op unieke wijze waardoor de toegankelijkheid van uw archief en de juiste beheerdienst gericht op de actualiteit van uw archief wordt gegarandeerd.

Uiteindelijk valt of staat alles met veilige digitale toegankelijkheid van informatie. Archive-IT heeft met AIR een platform ontwikkeld, waarin alle informatie, of het nu fysiek of digitaal is, op een correcte wijze gearchiveerd kan worden. En nóg belangrijker: eenvoudig terug te vinden is. Standalone of juist geïntegreerd met uw huidige systeem.

Fysiek archiveren

Het is zaak dat een organisatie zich volledig op haar core business kan storten. Geen administratieve rompslomp of zoeken naar de juiste informatie. Dankzij digitalisering van de documentenstroom is informatie makkelijk vindbaar. De voordelen die Archive-IT biedt:

  • In tijden van bezuinigen wilt u weten wat een investering in digitaal werken oplevert. Neem contact op met onze Account Managers van Archive-IT;

  • Door de juiste combinatie in te zetten, krijg u het meest kosten-efficiënte resultaat;

  • De moderne ondernemer werkt regelmatig buiten de kantoormuren. Met onze ICT-oplossingen is het mogelijk om de gearchiveerde informatie op meerdere apparaten te raadplegen. Zo heeft u altijd en overal toegang tot de digitale informatie.

Ondernemingen | Archive-IT

Eenvoudig en vertrouwd

Door middel van de ICT-oplossingen van Archive-IT wordt alle fysieke en digitale informatie gearchiveerd op één locatie. Op deze manier behoudt u overzicht en kunt u gestructureerd, digitaal werken. Er ontstaat een digitaal verzamelpunt van alle informatie, waarbij de continuïteit van de werkprocessen is gewaarborgd. Tevens kunt u er vanuit gaan dat er een 100% beschikbaarheid is van uw dossiers, inclusief de hoogste veiligheidsnormen. Dat werkt prettig en vertrouwd.

Digitaal archiveren
Paagman: “Archive-IT is snel en betrouwbaar!”
Paagman | Archive-IT

Bij Paagman is een groot archief ontstaan met financiële en administratieve informatie. Hier moest iets mee gebeuren. Zij hebben ervoor gekozen om hun archief extern in de beveiligde panden van Archive-IT op te slaan.

Meer referenties

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid & de Servicevoorwaarden van Google worden toegepast.