In onze rubriek: ‘Medewerker in de spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar een digitale werkomgeving. Daarnaast wordt er software ontwikkeld om veilige, digitale toegankelijkheid te kunnen garanderen. Maar wie doet wat? En wat zijn de drijfveren van de medewerkers van het team van Archive-IT? Tijd voor een kijkje achter de schermen.

Deze keer staat Amar Akhtayar in de spotlight. Amar is sinds oktober 2023 werkzaam als Full-stack Developer bij Archive-IT. We stellen haar graag aan jullie voor!

Kun je iets vertellen over je rol bij Archive-IT?

“Vanaf dag één bij Archive-IT is het een uitdagend avontuur, met veel verkenning, ontdekking en groei. Mijn ervaring lag in het front-end werkveld, maar nu biedt de rol als Full-stack Developer een zeer interessant perspectief. Het werken aan beide zijden heeft mijn werkterrein verbreed. Het mooie aan deze functie is de diversiteit van het werk. Ik vind het leuk om verschillende functionaliteiten te implementeren op uiteenlopende projecten. In het begin was het een kwestie van alles leren kennen en nieuwe programmeervaardigheden ontwikkelen. Maar nu gaat mijn werk verder dan alleen programmeren; ik ben ook betrokken bij taken zoals het labelen van documenten en het werken met data. Kortom, Full-stack Developer is een rol die ik met veel passie vervul!”

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

“Iedere dag begin ik met veel enthousiasme en motivatie aan mijn werkdag. Zodra ik binnenkom, krijg ik van mijn leidinggevend een aantal taken toegewezen. Deze taken zijn vaak zeer divers en verschillen van front- als back-endwerk. Ik neem vervolgens de tijd om te analyseren wat er moet gebeuren, hoe ik het ga aanpakken en welke uitdagingen ik mogelijk tegenkom. Daarna ga ik aan de slag om de taak nauwkeurig uit te voeren en te implementeren volgens de wensen van de klant.”

Wat maakt Archive-IT de organisatie waar je graag werkzaam bent?

“Binnen Archive-IT heb ik mezelf gevonden, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Het ontdekken van wat ik écht leuk vind en de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen binnen deze organisatie geeft me een enorme motivatieboost. Verder zijn mijn collega’s heel vriendelijk en ondersteundend. Er heerst een fijne, rustige sfeer binnen onze afdeling. Ik voel me op mijn plek en ben enthousiast over deze professionele organisatie!”

Nice to know: Met passie voor haar vak, brengt ze haar vrije tijd het liefst door met het bekijken van tutorials over de nieuwste technieken en het lezen van artikelen. Om af te schakelen plonst ze graag in het zwembad met haar dochter.

Waar haal jij voldoening uit tijdens je werkzaamheden?

“Ik haal voldoening uit het goed uitvoeren van taken, waardoor de klant de implementatie ook daadwerkelijk in de praktijk kan gebruiken. Een positieve terugkoppeling geeft me een tevreden gevoel! Bovendien koester ik de voortdurende groei, het ontdekken van nieuwe technologieën en het leren van programmeertalen.”

Inschrijven voor nieuwsbrief