In de rubriek: ‘Medewerker in de spotlight’ laten we zien wie er achter onze organisatie zitten. Wie doet wat? En wat zijn de drijfveren? Tijd voor een kijkje achter de schermen. Deze keer staat Dylan Douchet in de spotlight. Wij stellen hem graag aan jullie voor!

Hoe lang werk je al bij Archive-IT en wat deed je daarvoor?

"Ik werk sinds november 2019 bij Archive-IT. Hiervoor heb ik gewerkt bij een ander bedrijf, waarbij ik verschillende functies had als orderpicker, logistiek medewerker en magazijnbeheerder. Daar werkte ik niet op één locatie, maar op verschillende locaties. Ik heb daar ongeveer 5 jaar gewerkt en heb toen de stap gemaakt naar Archive-IT. Hier zit ik meer op mijn plek en vind ik het veel fijner om op één vaste locatie te werken met dezelfde collega’s om me heen."

Kun je iets meer vertellen over de functie die je nu hebt bij Archive-IT?

"Ik ben logistiek medewerker bij Archive-IT. Ik ben verantwoordelijk voor het ontvangen van goederen en het klaarmaken van bestellingen voor het vullen. Daarnaast werk ik in het archief, wat betekent dat ik ook verantwoordelijk ben voor het verwerken en archiveren van de binnenkomende dossiers, het registreren in de computer en zorgen dat de archieven op de juiste plaats in het archief worden opgeslagen. Verder behandel ik verzoeken die we van klanten ontvangen die betrekking hebben op het aanvragen van dossiers, klachten, onduidelijkheden etc."

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

"Het eerste wat ik doe als ik op kantoor ben, is kijken of klanten aanvragen hebben gedaan voor dossiers die ze nodig hebben. Vervolgens ga ik deze dossiers zoeken in het archief en deze fysiek of digitaal verzenden. Voor mij de taak om ervoor te zorgen dat de dossiers bij de klant in de juiste handen komen. Als er geen archiefaanvragen of vulopdrachten zijn, ga ik verder met het archiveren van de dossiers die we binnen krijgen. Samen met het team zorgen we ervoor dat alles volgens de wensen van de klant wordt gearchiveerd."

Wat motiveert je het meest tijdens je werk?

"Wat mij het meeste motiveert in mijn werkzaamheden is het klantcontact. Het geeft mij voldoening om met de klant in contact te zijn en te zorgen dat er veilig met de privacygevoelige dossiers wordt omgegaan. Wat ik verder motiverend vind aan mijn werk is dat ik niet de hele tijd stil zit. Een groot gedeelte van de dag ben ik actief aan het werk in het archief, waardoor ik niet de hele tijd stil hoef te zitten op een stoel achter mijn bureau. Daarnaast ziet elke dag er anders uit. Dit zorgt voor veel afwisseling in mijn werk, wat mijn werk ook erg leuk maakt. Elke dag heb ik de uitdaging om de klant tevreden te houden en dat motiveert mij heel erg om mijn werk goed te doen."

Nice to know: Dylan luistert in zijn vrije tijd erg veel naar muziek, met name naar rap. Na een lange dag werken, komt hij heerlijk tot rust. Zijn favoriete rapper is de Amerikaanse artiest NF. Naast muziek luisteren doet Dylan in zijn vrije tijd gamen om helemaal tot rust te komen.

Wat zijn je doelen voor de toekomst?

"Mijn doel is allereerst dat ik nog lang voor Archive-IT wil blijven werken. Ik ben dol op mijn werk en op mijn collega’s en kom elke dag met plezier op het werk. Verder heb ik de ambitie – als ik meer ervaring heb – om door te groeien in mijn functie. Het lijkt mij leuk om meer verantwoordelijkheid te krijgen binnen het bedrijf en binnen de werkzaamheden die ik doe."

Inschrijven voor nieuwsbrief