Met trots kunnen wij mededelen dat wij wederom de ISO 9001, ISO 27001 en het NEN 7510 certificaten behaald hebben. Hiermee toont Archive-IT aan dat kwaliteit en informatiebeveiliging hoog in het vaandel staan.  

ISO-normenIeder certificaat heeft zijn eigen erkende norm. ISO 9001 stelt eisen aan de kwaliteit van bedrijfsprocessen en klanttevredenheid. ISO 27001 is een ISO standaard voor informatiebeveiliging. NEN 7510 is de norm voor informatiebeveiliging in de zorgsector.

Met vlag en wimpel geslaagdRecent hebben er verschillende audits plaatsgevonden door een onafhankelijke certificatie-instelling om te toetsen of de procedures van Archive-IT nog steeds voldoen aan de normeringen van de verschillende certificaten. Met trots kunnen wij vermelden dat wij voor deze audits met vlag en wimpel zijn geslaagd en de certificeringen weer mogen ontvangen voor de komende drie jaar.

Zekerheid voor de klantHet behalen van de certificering is een mooie bevestiging dat de processen rondom de kwaliteit- en informatiebeveiligingseisen daadwerkelijk goed uitgevoerd worden. Wij zijn continu bezig om de processen op hoog niveau te houden. De ISO-certificaten geven onze klanten de zekerheid dat Archive-IT voldoet aan de wet- en regelgeving, we continu procesverbeteringen toepassen en dat we ons conformeren aan de internationale eisen die er gesteld worden aan kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging.

Wilt u meer informatie omtrent de ISO en NEN certificeringen binnen Archive-IT? Wij helpen u graag verder.

Inschrijven voor nieuwsbrief