De eerste maand van 2022 zit er alweer op. Een mooi moment om even in te zoomen op onze plannen voor de rest van het jaar. In onze nieuwe video komt Paul de Meulemeester, CEO en Co-owner van Archive-IT, met een korte terugblik en vertelt hij over de plannen en doelen voor 2022 en hoe Archive-IT deze gaat bereiken. 

Digitale archivering & internationalisering 

De focus in Nederland ligt bij Archive-IT op digitale archivering, waarbij de inzet van technologie en geven van passend advies en begeleiding sleutelwoorden zijn. Ook zijn we trots op de ontwikkelingen in Duitsland, waar vorig jaar de eerste mensen zijn aangenomen en het pand volledig gerealiseerd is. Ook Archive-IT France blijft zich goed ontwikkelen, hier zien we een enorme groei en grote potentie voor het komende jaar. In België hebben we te maken met lastige uitdagingen, maar het blijft een markt waar nog veel marktaandeel te verkrijgen is voor Archive-IT. Daarnaast is het mooi om te benoemen dat we wederom geslaagd zijn voor de hercertificering van de ISO-certificaten en zijn deze, naast onze vestiging in Nederland, nu ook behaald in zowel Duitsland, België als Frankrijk.  

Kortom, wij zien de rest van het jaar met vertrouwen en vol uitdagingen en werkplezier tegemoet! Bekijk de video van Paul de Meulemeester, waar hij verder in gaat op de hierboven genoemde onderwerpen. 

Inschrijven voor nieuwsbrief