GZ OfficeXperience en Archive-IT bundelen hun krachten. Waar Archive-IT al jarenlang dé expert is op het gebied van digitalisering, archivering en technologie om informatie veilig toegankelijk te maken, is GZ OfficeXperience actief in een hele andere hoek; productieve en comfortabele kantoorinrichtingen. Dat is dan ook waar onze beide werelden samenkomen, want eerlijk is eerlijk, een papieren archief(kast) past niet meer in het moderne kantoor.

Wie is GZ OfficeXperience?

GZ OfficeXperience, gevestigd in Zaandam, streeft naar kantoorinrichtingen waarin werknemers productief kunnen zijn en zich comfortabel voelen. Inrichtingen die inspireren, want iedereen presteert het beste op een plek waar hij of zij zich prettig voelt. Ze werken met een uniek concept waarin ze oplossingen bieden op het gebied van office furniture (kantoormeubilair), office supplies (kantoorartikelen) en office concepts (projectinrichting).

GZ biedt een totaalconcept aan, waarbij de zorgen van de klant volledig uit handen worden genomen. Wout van Laar (directeur) vertelt: “Tafels en stoelen kun je overal kopen. Ook bij GZ. Wij leggen echter graag de lat wat hoger, zodat iedere ondernemer een werkplek krijgt waar werknemers optimaal tot hun recht komen.”

Van data naar informatie

Archive-IT heeft de afgelopen jaren ook flinke stappen gezet. Naast het zorgvuldig digitaliseren en archiveren van papieren dossiers, leggen we steeds meer de nadruk op het digitale domein. Want met al die data, daar kunnen we zóveel meer mee. We maken de transformatie van data naar informatie, zodat we daadwerkelijk meerwaarde creëren. Wij hebben daarvoor vier diensten ontwikkeld die naadloos op elkaar aansluiten:

  1. Digitalisering van informatie;
  2. Fysieke archivering;
  3. Vitalisering van digitale data;
  4. Platform om digitaal te archiveren.

In het kort zet Archive-IT zich dagelijks in om informatie op een correcte, gebruiksvriendelijke en vooral veilige manier toegankelijk te maken. Of dit nu in papieren vorm is of digitaal. Volledige toegankelijkheid is essentieel voor de primaire processen van onze klanten.

Externe opslag

Waarom zou u kiezen voor het extern opslaan van uw archief? Een antwoord hierop is dat er veel efficiënter wordt omgegaan met de beschikbare ruimte op uw werkplek. Die lompe archiefkasten zijn niet meer nodig! Hierdoor ontstaat er veel meer ruimte op de werkvloer, die u vast en zeker veel waardevoller kunt inzetten. Door de Scanning on Demand service heeft u uw archief toch altijd snel (en digitaal!) beschikbaar op aanvraag. Gaat het om dynamische documenten die u vaak nodig heeft? Dan is digitalisering de oplossing.

Digitale archiefopslag bij Archive-IT? Dat kan ook! U heeft dan altijd toegang tot alle archiefstukken; ingescand, gecodeerd en beveiligd door Archive-IT. Op digitaal vlak hebben we een overvloed aan mogelijkheden. Allemaal uiterst veilig: we beschikken over meerdere kwaliteitscertificaten, een geavanceerde blusgasinstallatie, camerabewaking en toegangscontrole. Tevens wordt ons systeem regelmatig uitgedaagd door ethical hackers, om ervoor te zorgen dat het waterdicht is én blijft.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met GZ OfficeXperience. Is uw kantoor toe aan een nieuwe inrichting? Laat het ons weten en we helpen u graag verder. Samen met GZ OfficeXperience zorgen wij ervoor dat uw werkruimte optimaal benut wordt. Opgeruimd, papierloos en gearchiveerd.

Inschrijven voor nieuwsbrief