Het Sociaal Fonds van Archive-IT steunt ieder kwartaal goede doelen en mooie initiatieven met een financiële bijdrage. Vaak worden doelen uitgekozen aan de hand van een thema, maar dit keer heeft het Sociaal Fonds alle medewerkers opgeroepen mee te denken. Onderstaand de doelen die dit kwartaal een donatie zullen ontvangen. Aangedragen door medewerkers, die elk hun eigen verhaal en motivatie hebben bij het doel van hun keuze.

Kinderfonds Mama’s

Kinderfonds Mama’s steunt de indrukwekkende Mama’s van Zuid Afrika, die opstaan voor kinderen in ernstige armoede. Deze vrouwen organiseren zelf dagelijkse zorg, bescherming, eten, warmte en liefde voor nu al meer dan 20.000 kinderen in 24 prachtige projecten.

Hartenwens Daelzicht

Stichting Daelzicht is een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Daelzicht Hartenwensen vervult persoonlijke en groepswensen van de 2000 cliënten van Daelzicht. Hartenwensen zijn wonderlijke belevenissen, dromen die werkelijkheid worden en onvergetelijke ervaringen.

Maag Lever Darmstichting

Ongeveer 2 miljoen mensen hebben te maken met een Maag, Lever of Darmziekte, in veel gevallen kan dit ook levensbedreigend zijn. De Maag Lever Darmstichting heeft als missie om maag-, darm- en leverziekten te voorkomen, te bestrijden en de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren.

Servicio Juvenil

De stichting Servicio Juvenil (Dienst voor de Jeugd) bestaat sinds 1964, en is in Cali (Colombia) actief sinds 1970. De stichting stelt zich ten doel om straatkinderen op te vangen en te begeleiden naar werk en een stabiele sociale omgeving.

De Hartstichting

De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. Er zijn in Nederland meer dan 1 miljoen hart- en vaatpatiënten. En elke dag overlijden 107 mensen aan een hart- of vaatziekte. Deze aantallen moeten omlaag. Patiënten moeten zo goed mogelijk kunnen leven met hun aandoening. Daarom investeert de Hartstichting in onderzoek, voorlichting en kwaliteitsverbetering van de zorg.

Stichting Vrienden van Tijs

De Stichting Vrienden van Tijs strijdt tegen de spierziekte Duchenne. Als je Duchenne hebt, mis je een eiwit dat zorgt voor de stevigheid van spiercellen.Afgelopen september heeft deze Stichting zich wederom ingezet voor Duchenne door deel te nemen aan een loodzware mountainbiketocht (Duchenne Heroes) onder het motto: “Samen trappen we Duchenne de wereld uit”.

Inschrijven voor nieuwsbrief