Het Sociaal Fonds van Archive-IT doneert ieder kwartaal aan (lokale) goede doelen en mooie initiatieven. We zijn in staat dit te doen, doordat alle medewerkers een gedeelte van hun winstuitkering aan de kant zetten waarna de directie dit bedrag verdubbeld. In het eerste kwartaal van 2021 hebben we diverse donaties gedaan, waar we u graag over informeren.

Stichting Onbekende Helden

Stichting Onbekende Helden zet zich in voor de veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid. Door het netwerk van Onbekende Helden steunen ze veteranen in hun zoektocht naar werk. Daarnaast willen ze de maatschappelijke discussie over de waardering voor veteranen binnen de Nederlandse samenleving en het bedrijfsleven op gang brengen, alsook de interactie aangaan om een breder draagvlak voor veteranen te creëren.

Stichting Signi

Stichting Signi zet zoekhonden in om vermiste mensen op te sporen, zowel door particulieren als instanties en overheden. Ze zijn gespecialiseerd in het zoeken met honden naar verdronken personen en het opsporen van vermiste mensen in rampgebieden. Met 54 vrijwilligers en 5 zoekhonden hebben ze inmiddels al 420 mensen gevonden!

Hert veur Beesel

Hert veur Beesel is in het leven groepen op initiatief van ondernemer Wilco Muller uit Reuver en de centrummanager van de gemeente Beesel. Op Valentijnsdag hebben zij aandacht gevraagd voor de lokale ondernemers in de gemeente Beesel. Luisteraars kunnen verzoekplaten aanvragen bij Omroep Peel en Maas en daarmee de lokale ondernemers steunen. Door corona en de daarbij komende lockdown worden ondernemers zwaar getroffen. Bedrijven zijn noodgedwongen gesloten of moeten werken volgens bepaalde richtlijnen. Archive-IT heeft een steentje bijgedragen aan alle deelnemende bedrijven.

Stichting No Guts No Glory

Stichting No Guts No Glory laat wensen uitkomen voor mensen met kanker en hun mantelzorgers. Ze geloven heel erg in de kracht van muziek, waardoor veel wensen een muzikaal karakter hebben. Denk onder andere aan huiskamerconcerten, concert- en festivalbezoeken, de aanschaf van muziekinstrumenten en het regelen van muzieklessen. Onder andere Ryanne van Dorst en Michiel Veenstra zijn ambassadeur voor de stichting.

Patrick Gregoor

Zaterdag 27 maart gaat Patrick Gregoor uit Reuver de Last Man Standing Orango Run rennen. Het idee is dat iedere deelnemer vanuit zijn eigen huis een rondje van 6,7 km gaat rennen. Ieder uur begint een nieuwe ronde, wie wordt de Last Man Standing? Om 05.00 uur gaat de eerste ronde van start en om 20.00 uur de laatste. Patrick doet dit ten gunste van het goede doel Stichting Kidzbase. Zij zetten zich in de regio in om kinderen die het niet altijd even makkelijk hebben, een leuke dag te bezorgen. Archive-IT doneert een bedrag per voltooide ronde. Aanmelden om te doneren kan nog! Meer informatie: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3711129955636670&id=100002191052887

Ook ú mag goede doelen aandragen die een eenmalige donatie kunnen gebruiken. Deze worden door het Sociaal Fonds in behandeling genomen en wie weet kunnen wij helpen. Samen staan we sterk! Neem contact met ons op via info@archive-it.nl.

Inschrijven voor nieuwsbrief