Marc Polmans, Product Management bij Archive-IT, heeft al 19 jaar ervaring met het ontsluiten van papier in de digitale wereld en weet als geen ander hoe je technologie op een snelle en veilige manier kunt inzetten in relatie tot gebruiksgemak. Hieronder vertelt hij hoe de informatiehuishouding van Archive-IT eruit ziet en hoe Archive-IT om gaat met de verschillende soorten informatie.

Bij Archive-IT hebben we dagelijks te maken met ontelbare dossiers boordevol privacygevoelige informatie. Wij maken altijd een splitsing in actuele informatie, semi-statische informatie en statische informatie; deze dossiertypes pakken we allemaal op een andere manier aan, met het meest kostenefficiënte resultaat voor onze klanten.

Drie diensten: één doel

Actuele informatie wordt bij Archive-IT in bulk gedigitaliseerd, zodat het eenvoudig en direct te raadplegen is voor de klant. Voor (semi-)statische informatie bieden wij onze klanten Extern Archiefbeheer in combinatie met Scanning on Demand. Dat betekent dat de dossiers bewaard worden in ons zwaarbeveiligde archief en de dossiers pas gedigitaliseerd worden op het moment dat onze klant het nodig heeft. Ook het vernietigingsproces kan Archive-IT veilig, via een gesloten circuit, in gang zetten.

Archive-IT zet zich dagelijks in om haar klanten een efficiënte, effectieve en veilige informatiehuishouding te kunnen bieden.

 

Inschrijven voor nieuwsbrief