In onze rubriek: ‘Medewerker in de Spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar een digitale werkomgeving. Daarnaast wordt er software ontwikkeld om veilige, digitale toegankelijkheid te kunnen garanderen. Maar wie doet wat? En wat zijn de drijfveren van de medewerkers van het team van Archive-IT? Tijd voor een kijkje achter de schermen!

In de ‘Medewerker in de spotlight’ van oktober werd Hans Baltussen genomineerd door Mateusz Bednarski. Dus in november stellen we Hans graag aan jullie voor!

Hans, kun je iets vertellen over het verloop van je huidige functie (en evt. eerdere functies)?

“Ik ben nu ongeveer een half jaar werkzaam bij Archive-IT als logistiek medewerker, in de breedste zin van het woord. De logistiek heeft altijd mijn interesse gehad en ben daarom ook voorheen altijd werkzaam geweest in logistieke functies. Bij Archive-IT ben ik verantwoordelijk voor het veilig ophalen, verpakken en transporteren van de dossiers van klanten naar de locatie(s) van Archive-IT. Ook neem ik wel eens verhuisprojecten van archieven van klanten voor mijn rekening. Ik spring overal bij waar nodig. Omdat ik altijd in de logistieke sector heb gewerkt, was ik vaak alleen op pad. Het leuke bij Archive-IT is, dat ik juist veel in teamverband werk en dat vind ik erg fijn!

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag er uit?

“Dat is heel divers, dus bij mij is er eigenlijk geen gemiddelde werkdag. Het varieert van veel onderweg zijn, bij klanten bezig zijn met het archief, het verpakken van archiefstukken, tot het behandelen van aanvragen bij onze opslaglocatie. Ook komt het voor dat ik dossiers uit het archief voorbereid voor vernietiging. Er zijn heel veel verschillende werkzaamheden waardoor het moeilijk is om een ‘gemiddelde werkdag’ te beschrijven. Er is heel veel afwisseling, en dat maakt mijn baan juist ook erg leuk en nooit saai!”

Wat maakt Archive-IT de organisatie waar je graag werkzaam bent?

“Het team vind ik perfect er hangt een goede sfeer met hele leuke collegialiteit. Iedereen staat voor elkaar klaar en vult elkaar goed aan. Ook vind ik de kleinschaligheid van de onderneming een voordeel. Hierdoor is het contact persoonlijker tijdens het werken en zijn de lijntjes lekker kort. Je bent geen kleine schakel in een hele grote machine, maar een teammedewerker die gewaardeerd wordt.”

Voor de volgende maand mag jij een medewerker in de spotlight zetten. Wie wil je hiervoor nomineren en waarom?

“Ik wil Mat Schell nomineren voor de volgende maand omdat Mat een hele spontane persoonlijkheid heeft en een echte sfeermaker is binnen Archive-IT!”

Inschrijven voor nieuwsbrief