In onze rubriek: ‘Medewerker in de Spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar een digitale werkomgeving. Daarnaast wordt er software ontwikkeld om veilige, digitale toegankelijkheid te kunnen garanderen. Maar wie doet wat? En wat zijn de drijfveren van de medewerkers van het team van Archive-IT? Tijd voor een kijkje achter de schermen!

In de ‘Medewerker in de Spotlight’ van juni werd Hein Boots genomineerd door Anton Houben.

Hein, kun je iets vertellen over het verloop van je huidige functie (en evt. eerdere functies)?

Op dit moment heb ik de functie projectmanager ICT bij Archive-IT. In deze functie coördineer ik alle commerciële ICT projecten bij Archive-IT. Daarnaast onderhoud ik de reguliere contacten met onze partners in binnen- en buitenland. Daarvoor ben ik vele jaren Manager ICT geweest, waarbij ik naast de huidige taken ook de software divisie aanstuurde. Ter aanleiding van de software ontwikkeling ben ik nog steeds lid van het CAB (Change Advisory Board) en adviseer daarbij mede in de urgentie en prioritering van de te ontwikkelen features en producten.”

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag er uit?

“Ik ben een groot deel van de tijd bezig met het omzetten van onze JIM klanten naar de Virtual Archive. Daarbij moeten we samen met het salesteam JIM klanten overtuigen van de voordelen van de Virtual Archive. Ik heb dagelijks veel contact met de klant, met de accountmanagers en met de collega’s intern. Verder is er op dit moment veel contact met onze partner in Frankrijk die bezig is met nieuwe ICT klanten en de omzetting van bestaande JIM klanten. Veel Franse klanten maken nu pas de overstap naar digitaal werken, ze lopen daarmee enkele jaren achter op Nederland. Daarnaast ben ik regelmatig een dagje op pad om klanten te overtuigen van de voordelen van onze werkwijze en aanpak.”

Wat motiveert jou het meest in je werk?

“De belangrijkste drijfveren voor mij zijn de diversiteit aan contacten en de afwisseling in het werk. Ik geniet ervan om samen met mijn collega’s successen te boeken. Dit kunnen verschillende dingen zijn, zoals een tevreden klant of een leuke gescoorde opdracht.“

Waarom werk je zo graag bij Archive-IT?

“Ik werk graag bij Archive-IT vanwege de leuke collega’s en de goede werksfeer.”

Voor de maand augustus mag jij een medewerker in de spotlight zetten. Wie wil je hiervoor nomineren?

“Voor de maand augustus wil ik graag Oscar Huibers nomineren!”

Inschrijven voor nieuwsbrief