In onze rubriek: ‘Medewerker in de spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar een digitale werkomgeving. Daarnaast wordt er software ontwikkeld om veilige, digitale toegankelijkheid te kunnen garanderen. Maar wie doet wat? En wat zijn de drijfveren van het team van Archive-IT? Tijd voor een kijkje achter de schermen. 

In de vorige ‘Medewerker in de spotlight’ werd Kim Dijkman genomineerd door Jordy Schoolmeesters. Wij stellen graag Kim aan jullie voor! 

Kim, hoe ben je terecht gekomen bij Archive-IT?

“Twee jaar geleden ben ik via een uitzendbureau bij Archive-IT gaan werken. Ik werkte destijds in de huishoudelijk hulp, maar ik was toe aan iets anders. Via een vriendin, die bij het betreffende uitzendbureau werkte, kreeg ik te horen dat er een functie op de afdeling Services openstond bij Archive-IT. De functie was in Reuver op de hoofdlocatie van Archive-IT, een bijkomend voordeel voor mij omdat ik hier ook woon.” 

Kun je wat vertellen over je functie bij Archive-IT? 

“Ik ben begonnen op de afdeling Services, waar ik me voornamelijk bezighield met het opschonen van papieren dossiers, die vervolgens gedigitaliseerd worden. Inmiddels ben ik verder gegroeid binnen Archive-IT en neem ik de dagelijkse werkzaamheden op me bij onze dienst: Opslag op palletniveau. Ik zorg voor de registratie van binnenkomende archiefstukken. Vervolgens zorg ik ervoor dat het archief in ons pand gearchiveerd wordt. Als een klant een archiefstuk nodig heeft, komt de aanvraag bij mij binnen. Ik ga op zoek naar het betreffende archiefstuk en zorg ervoor dat dit binnen de aanvraagtijd digitaal of fysiek geleverd wordt. Ik handel de aanvraag volledig zelf af. Ook heb ik regelmatig contact met klanten, bijvoorbeeld over een specifieke aanvraag of een vernietiging. Voor het stuk Opslag op palletniveau neem ik hiervoor de verantwoordelijkheid op me. Die afwisseling vind ik super fijn!”

Nice to know: Kim heeft altijd juffrouw willen worden op een basisschool van de onderbouw.  

Hoe ziet je gemiddelde dag eruit?

“Ik ontbijt elke dag met mijn kinderen (tweeling) van 6 jaar oud. Vervolgens breng ik ze naar school en dan rijd ik door naar Archive-ITAls ik op het werk ben behandel ik alle aanvragen die binnen zijn gekomen. Hier zit namelijk tijdsdruk op, want het moet binnen een bepaalde tijd afgehandeld zijn en bij de klant terechtkomen. Naast het uitvoeren van mijn werkzaamheden bij Opslag op palletniveau, help ik ook regelmatig uit bij de andere diensten van Archive-IT. Bijvoorbeeld op de Opslag op dossierniveau. Als mijn werkdag erop zit, ga ik weer naar huis. Hier eet ik met mijn gezin en dan staan vaak activiteiten als voetbaltraining of zwemmen op het programma voor de kids!”

Inschrijven voor nieuwsbrief