Het Sociaal Fonds van Archive-IT heeft €500,- gedoneerd aan Daelzicht Hartenwensen. Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Ongeveer 1.800 medewerkers en 800 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor 2.000 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd.

Het gedoneerde bedrag gaat naar Daelzicht Hartenwensen. Dat houdt in, dat Daelzicht persoonlijke en groepswensen van de 2000 clïenten in vervulling laat gaan. Hartenwensen zijn wonderlijke belevenissen, dromen die werkelijkheid worden en onvergetelijke ervaringen. Het geeft het leven van een cliënt net dat beetje extra kleur.

Vanuit Archive-IT willen wij graag een steentje bijdragen aan het goede werk dat Daelzicht Hartenwensen doet. Accountmanager Maikel Dorssers, overhandigde vorige week de cheque aan Anouk Nijs, die verantwoordelijk is voor de Hartenwensen. “Wij zijn erg blij met de bijdrage van Archive-IT, waarmee we langgekoesterde wensen van onze cliënten in vervulling kunnen laten gaan”, aldus Anouk Nijs.

Namens het hele team van Archive-IT wensen wij Daelzicht Hartenwensen dan ook veel succes met voortzetten van deze goede werkzaamheden!

Inschrijven voor nieuwsbrief