Archive-IT is trots te mogen aankondigen dat de Duitse firma Aktendepot Digital zich heeft aangesloten bij Archive-IT, als business partner. Sinds eind 2012 vermarkt Archive-IT haar concept zoals ze dat zelf in Nederland uitvoeren, ook internationaal. Aktendepot Digital, uit de regio Frankfurt is de tweede Duitse business partner die besloten heeft een nauwe samenwerking met Archive-IT aan te gaan.

Archive-IT

Archive-IT is specialist in het digitaal toegankelijk maken van waardevolle papieren informatie. Hiervoor is een concept ontwikkeld, dat een naadloos aangesloten combinatie is van slimme dienstverlening en innovatieve softwareoplossingen. De ambities van Archive-IT gaan verder dan de Nederlandse landsgrenzen en is daarom erg actief in het internationaliseren van haar oplossing.

Aktendepot Digital

Aktendepot Digital, gevestigd in Flörsheim, regio Frankfurt, is specialist op het gebied van archiefopslag, archiefvernietiging en digitalisering van privacygevoelige dossiers. Zij zien de processen zoals Archive-IT deze ingericht heeft en de innovatieve software en IT-infrastructuur van Archive-IT als een waardevolle toevoeging op hun huidige activiteiten.

Elkaar versterken

Léon Lalieu, CEO bij Archive-IT, geeft aan: “Ik ben ontzettend trots op deze nieuwe samenwerking met Aktendepot. Het is een erg enthousiaste en gedreven club mensen. Hun huidige activiteiten sluiten perfect aan bij hetgeen wij ze kunnen bieden. Ik ben ervan overtuigd dat we elkaar kunnen versterken door onze krachten te bundelen.” Herr Klaus Kipper, Directeur bij Aktendepot sluit zich hierbij aan: “Door de juiste combinatie van dienstverlening en software te combineren en toe te voegen aan ons huidige productportfolio, zijn we in staat onze huidige klanten nóg beter te kunnen bedienen en kunnen we zelfs nieuwe markten gaan aanboren. Ik kijk erg uit naar de toekomst die we samen met Archive-IT tegemoet gaan.”

Er wordt erg positief gereageerd op de nieuwe propositie die Aktendepot Digital aanneemt. De eerste gesprekken met klanten lopen al! Samenwerken is meer dan de optelsom van individuele delen!

Inschrijven voor nieuwsbrief