Giarte is een onderzoeks- en adviesbureau op het vlak van IT-dienstverlening en IT-outsourcing. Zij hebben recent onderzoek gedaan naar de digitale weerbaarheid van verschillende IT serviceproviders. In het onderzoek was er onder andere ruimte voor respondenten om hun mening te geven over de IT-dienstverleners. Intermax, een van onze vertrouwde partners, was een van deze serviceproviders en heeft Archive-IT als case ingezet bij het onderzoek.

Digitale weerbaarheid

Bedrijven investeren veel in het vergroten van de eigen wendbaarheid en weerbaarheid. Tot voor kort werd die noodzaak vooral ingegeven door disruptie. Daarnaast hebben wetgeving en grote incidenten ervoor gezorgd dat ook security de afgelopen jaren hoog op de agenda’s staat. Inmiddels weten we dat ook een analoog virus kan zorgen voor enorme uitdagingen. Denk aan het snel opschalen van veilig thuiswerken, voorkomen dat bedrijfsprocessen vastlopen in het COVID-19 tijdperk en versneld digitaliseren. Het thema van het onderzoek is daarom digitale weerbaarheid.

Intermax & Archive-IT

Intermax en Archive-IT kennen een jarenlange samenwerking. Toen Archive-IT op zoek was naar een IT-partner, wilden we een betrouwbare IT-dienstverlener met korte lijnen om snel te kunnnen schakelen voor de hosting van onze SaaS-oplossingen. Deze hebben we gevonden in Intermax. Net als Archive-IT werkt Intermax veel in de gezondheidszorg en delen we de visie om de gezondheidszorg nog beter te willen maken. Intermax verzorgt de hosting van zowel AIR als de Virtual Archive.

Bekijk de resultaten van Intermax hier!

Inschrijven voor nieuwsbrief