Virtual Archive

De Virtual Archive is een centraal archief voor al uw documenten. Zodra uw documenten zich in het archiefdepot van Archive-IT bevinden, vraagt u met één druk op de knop uw dossier aan via Scanning on Demand. Bekijk het digitale dossier vervolgens via de Virtual Archive. Het dossier dat u nodig heeft vindt u eenvoudig terug via de zoekfunctie. Veel sneller dan die stoffige archiefkast doorpluizen!

Uw data, onze zorg

De Virtual Archive is een software waar alle informatiestromen binnen uw organisatie worden beheerd. Te allen tijde is duidelijk waar welke informatie zich bevindt. Daarnaast zijn de instellingen en rechten van de gebruikers makkelijk in te stellen zodat iedereen alleen toegang heeft tot de documenten die voor diegene van toepassing zijn. 

De Virtual Archive is beschikbaar als SaaS- of als On Premise-versie. Wij voldoen aan de hoogst haalbare veiligheidsnormen en bieden daardoor een veilige SaaS-oplossing. Liever uw gegevens lokaal opslaan? Hiervoor hebben wij de Virtual Archive On Premise ontwikkeld. De data wordt op uw eigen server beheerd in plaats van hosting door een datacenter. Voor de gebruiker veranderd er niets. Deze logt in via een webbrowser en heeft toegang tot datgene waar hij/zij rechten toe heeft. 

Eenvoudig, veilig en efficiënt

Werkt u reeds met een eigen systeem? Wij kunnen heel eenvoudig een integratie realiseren. Het grote voordeel hiervan is dat uw medewerkers met het vertrouwde systeem blijven werken. Hebben ze een dossier nodig dat in de Virtual Archive is gearchiveerd? Door middel van een knop in uw huidige systeem wordt een uitstapje gemaakt naar de Virtual Archive.

Wat daarnaast prettig werken is, is dat u niet iedere keer opnieuw hoeft in te loggen. Door gebruik te maken van Single Sign On, komt u direct bij het juiste dossier uit. Verder wordt uw hoofdsysteem niet vertraagd door de grote hoeveelheid data, dit wordt immers opgeslagen in de Virtual Archive!

Snel, eenvoudig en veilig toegang creëren tot uw fysieke en digitale informatiestromen? Vind uw dossier binnen één muisklik en voeg eenvoudig nieuwe, digitale informatie toe. De Virtual Archive realiseert het! Een aantal kenmerken:

  • Betaling voor het feitelijke gebruik;
  • Besparingen door centrale updates;
  • Tijdwinst door wegvallen onderhoud en upgrades;
  • Enorme mobiliteit: altijd en overal gegevens kunnen ophalen en bewerken

Interesse?

Bent u overtuigd of ontvangt u graag meer informatie? Vraag de geheel vrijblijvende demo aan via onderstaand formulier.

Preview Virtual Archive demo