Het einde van het jaar 2016 is in zicht. Een moment om terug te blikken, maar zeker ook om vooruit te kijken. Tijdens de jaarlijkse kerstviering voor het personeel van Archive-IT wordt er teruggeblikt. Hardop vragen we ons af: ‘Wat hebben we bereikt het afgelopen jaar?’ en ‘Wat hebben we geleerd van dit jaar?’ In de eerste week van het nieuwe jaar zullen we met het hele team proosten. De vragen die we ons dan hardop stellen zijn: ‘Waar gaan we ons op focussen dit jaar?  en ‘Welke lessen uit het vorige jaar nemen we mee voor de toekomst?’

Wij zijn trots. Trots op het feit dat er ook dit jaar weer veel organisaties vertrouwen hebben getoond in Archive-IT. In onze dienstverlening, onze software, maar zeker niet te vergeten in onze medewerkers.

Een jaar waarin we veel organisaties hebben begeleid bij het transformeren van een papieren- naar een digitale werkomgeving. Grote opdrachten met honderdduizenden medische dossiers voor grote ziekenhuizen en zorgorganisaties. We realiseerden ook dit jaar weer koppelingen met EPD’s en informatiesystemen, waardoor onze klanten dagelijks profiteren van één centrale omgeving. Maar er waren ook volop kleinere opdrachten waarbij we personeelsdossiers digitaliseren en deze integreren in bijvoorbeeld Afas of Raet. Iedere opdracht, groot of klein, heeft onze volledige aandacht en draagt bij aan de continuïteit van ons bedrijf.

Bij deze willen we onze klanten daarom ook bedanken voor het gestelde vertrouwen in Archive-IT! Wij kijken uit naar een succesvol en inspirerend 2017, met nieuwe samenwerkingen en uitdagingen.

Wij wensen iedereen gezellige feestdagen en een gelukkig en gezond 2017!

Inschrijven voor nieuwsbrief