In onze rubriek: ‘Medewerker in de Spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar een digitale werkomgeving. Daarnaast wordt er software ontwikkeld om veilige, digitale toegankelijkheid te kunnen garanderen. Maar wie doet wat? En wat zijn de drijfveren van de medewerkers van het team van Archive-IT? Tijd voor een kijkje achter de schermen!

In de ‘Medewerker in de spotlight’ van december werd Ruud van Pol genomineerd door Mat Schell. Dus in januari stellen we Ruud graag aan jullie voor!

Ruud, kun je iets vertellen over het verloop van je huidige functie (en evt. eerdere functies)?“Ik ben in juli 2000 begonnen als accountmanager. Toen heette het bedrijf nog JFM en verzorgden we uitsluitend archiefbeheer. Door de jaren heen zijn er steeds meer oplossingen bijgekomen en werd ons concept steeds perfecter. In 2011 kwam ik als Sales Manager in het MT, een functie die ik nog steeds met veel plezier met het team uitvoer! Nu we ook in België gevestigd zijn, is het mijn nieuwe uitdaging om hier met het team een succes van te gaan maken.”

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag er uit?“Er is niet echt sprake van een “gemiddelde” werkdag. De ene dag ben ik op klantbezoek en de andere dag ben ik samen met de accountmanagers bezig met acquisitie of werk ik aan accountplannen, aanbestedingen en offertes. Verder zijn we met het MT bezig met een groot aantal nieuwe initiatieven die weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengen. Het feit dat we daarmee aan de toekomst van Archive-IT werken spreekt me enorm aan!”

Wat maakt Archive-IT de organisatie waar je graag werkzaam bent?“Ik denk dat het de bedrijfscultuur is die mij het meeste aanspreekt. Het is een platte-en opendeurencultuur en er wordt écht als een team gewerkt. Dat daarbij regelmatig ruimte is om te lachen, maakt het alleen maar leuker. Ik merk het iedere keer weer als er klanten op bezoek zijn die dan bij afscheid zeggen “wat hangt hier een prettige sfeer”. Laten we dat vooral zo houden!”

Voor de volgende maand mag jij een medewerker in de spotlight zetten. Wie wil je hiervoor nomineren en waarom?“Dit is een lastige vraag, omdat ik iedereen graag zou willen nomineren! Nu Archive-IT België echter een feit is, denk ik dat het goed is dat we de mensen daar eens in de spotlight zetten. Helaas kan er maar één collega tegelijkertijd voor in aanmerking komen en omdat ik een keuze moet maken, zou ik Joël Lejeune willen nomineren. En met zijn staat van dienst gaat hij zeker met een boeiend verhaal komen!”

Inschrijven voor nieuwsbrief