Archive-IT lanceert vandaag haar nieuwe versie van de Virtual File voor iPad. De versie die reeds bestond is compleet vernieuwd, zowel qua look en feel als de functionaliteiten. Wanneer u gebruik maakt van de Virtual Archive, is deze gratis te downloaden in de App Store. Toegankelijkheid tot uw informatie, waar en wanneer dan ook, was nog nooit zo eenvoudig.

Het mobiele verlengstuk van uw digitale archief

Het ‘werken-in-de-cloud’ fenomeen is tegenwoordig voor niemand meer onbekend. Inmiddels ziet iedereen de voordelen van multi-locatie toegankelijkheid van informatie. Op die manier heeft u altijd toegang tot de informatie die u nodig heeft – mits u de juiste rechten heeft – en beschikt u altijd over de laatste versie. Maar als informatie overal toegankelijk is, moet men ook de juiste faciliteiten hebben om het overal te kunnen raadplegen. Hiervoor is de Virtual File voor iPad dé oplossing.

Uw gehele archief beschikbaar via één device

De Virtual File voor iPad geeft u toegang tot uw centrale archief. Hiermee kunt u waar en wanneer dan ook uw dossiers raadplegen, bewerken en weer synchroniseren naar uw centrale archief. Deze zeer gebruiksvriendelijke en veilige applicatie is voorzien van de meest geavanceerde annotatiemogelijkheden. Dit houdt in dat u op uw iPad uw dossiers kunt downloaden (zelfs zonder internetverbinding) en direct kunt bewerken. Denk hierbij aan arceren, notities toevoegen, kaders trekken en noem het maar op. Exact hetzelfde wat u met een papieren dossier ook kunt. Zodra u uw wijzigingen heeft opgeslagen, is die informatie toegankelijk voor andere geautoriseerde gebruikers. Enig idee hoeveel administratief werk dit scheelt?

Een greep uit de nieuwe mogelijkheden

Een nieuwe functionaliteit die erg praktisch en tijdbesparend is, is het bundelen van dossiers. Heeft u een vergadering? Laat uw secretaresse een groep dossiers en documenten klaarzetten en delen met andere gebruikers. Alle deelnemers aan de vergadering kunnen deze bundel openen en hebben meteen dezelfde informatie tot hun beschikking. Stelt u zich ditzelfde eens voor bij het maken van een ronde van een arts in een ziekenhuis. Van te voren kunnen de dossiers van de patiënten die hij moet bezoeken klaargezet worden, met één druk op de knop worden die digitaal ter beschikking gesteld. Geen stapels papier meer onder de armen en geen onleesbare aantekeningen meer! Het enige wat u nodig heeft is een iPad. Is uw organisatie klaar voor efficiënt werken op het hoogste niveau? Aarzel niet en vraag naar de mogelijkheden.

Inschrijven voor nieuwsbrief