Veilige, mobiele toegang tot uw digitale archief. Met trots kondigen wij een nieuwe release van de Virtual File App aan. Niet zomaar een release; de applicatie heeft namelijk een volledig nieuwe look & feel gekregen.

Even opfrissenDe app bestaat al een tijdje, dus we frissen graag uw geheugen op. Wat is de functionaliteit van deze app ook alweer? Met de Virtual File App kunt u kort gezegd uw digitale dossiers raadplegen op uw iPad, waar en wanneer dan ook. De app maakt het mogelijk dat u veilig toegang krijgt tot uw archief en hierdoor niet meer gebonden bent aan een vaste locatie. Onze klanten beheren hun ‘digitale’ archief in onze Virtual Archive. Vanuit deze app hebben zij toegang tot deze dossiers en is het mogelijk deze op een iPad te raadplegen.

Verder dan raadplegenHet gaat echter verder dan alleen raadplegen. Met de app maakt u verbinding met uw digitale archief en kunt u veilig de dossiers op uw iPad downloaden. Naast de toegankelijkheid tot deze dossiers kunt u de dossiers ook bewerken. Dat houdt in dat u aantekeningen kunt maken, bookmarks kunt plaatsen, tekst kunt markeren en ga zo maar door. Alles om het dossier dynamisch en werkbaar te houden.

Zelfs zonder internetconnectieWiel Vercoulen, Senior Softwareontwikkelaar bij Archive-IT, legt uit: “Een groot voordeel is dat gebruikers zelfs zonder internetconnectie kunnen werken. Als je van tevoren de benodigde dossiers download, heb je daarna geen internetconnectie meer nodig. Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van een WIFI-verbinding.” Anton Houben, Softwareontwikkelaar, heeft in samenwerking met Wiel deze vernieuwde applicatie gebouwd. “Wat we in de praktijk vaak zien is dat secretaresses of assistentes de dossiers vooraf voor bijvoorbeeld een arts of advocaat ‘klaarzetten’. Je kunt eenvoudig alle toepassingen gebruiken en aantekeningen maken. Zodra je weer een verbinding hebt, worden alle opgeslagen wijzigingen gesynchroniseerd met het digitale archief. Zo hebben andere geautoriseerde collega’s ook inzicht in de laatste versie van het dossier”, aldus Anton.

Nieuwe functionaliteiten; groot gebruiksgemakDeze vernieuwde versie kent een nóg groter gebruiksgemak. De Virtual File App is qua uiterlijk compleet veranderd en staat volledig voor haar doel. Geen toeters en bellen, maar juist veilige en eenvoudige toegankelijkheid tot de benodigde informatie. De app voldoet aan de laatste geavanceerde technologieën en is volledig anno 2017.

Inschrijven voor nieuwsbrief