Archive-IT, het bedrijf dat organisaties helpt bij het systematisch opslaan en terugvinden van digitale en fysieke data, introduceert de Archive-IT Viewer. Deze nieuwe applicatie maakt het zoeken naar documenten en dossiers nóg gemakkelijker en is naadloos te integreren met onder andere het ERP-platform van AFAS. Als officieel partner van AFAS weet Archive-IT welke aanvullende behoeftes de gebruikers hebben op het gebied van informatiebeheer.

Met de Archive-IT Viewer kunt u eenvoudig dossiers en documenten op één plek raadplegen. Door middel van een enkele zoekopdracht worden alle gerelateerde documenten gevonden. U bent met de Archive-IT Viewer in AFAS minder tijd kwijt met zoeken en u heeft sneller de juiste informatie tot uw beschikking. 

U heeft met de Archive-IT Viewer de volgende mogelijkheden binnen AFAS:

  • Aanmelden bij de Viewer en AFAS: De Archive-IT Viewer koppelt naadloos met AFAS. Dit betekent dat gebruikers direct vanuit de Viewer toegang hebben tot alle documenten die zijn opgeslagen in AFAS.
  • Gebruikersgemak: Met de Archive-IT Viewer raadplegen gebruikers dossiers en documenten op één plek. Daarnaast maakt de Viewer het zoeken naar documenten makkelijker en sneller door het invoeren van één simpele zoekopdracht, die alle gerelateerde documenten weergeeft.
  • Documenten van verschillende bestandsformaten direct bekijken: De Archive-IT Viewer ondersteunt documenten in verschillende bestandsformaten, waaronder mail, Word, Excel, PowerPoint en PDF, maar ook PNG en JPG. Dit betekent dat gebruikers direct toegang hebben tot de juiste documenten, ongeacht het bestandsformaat.
  • Bladeren alsof het een fysiek dossier is: Een groot voordeel van de Archive-IT Viewer is het bladeren door documenten binnen één dossier. Hierdoor gaan gebruikers snel door meerdere documenten zonder steeds opnieuw een document te hoeven openen. Dit verbetert de productiviteit en efficiëntie van gebruikers aanzienlijk.
  • Instelbare indeling: De Archive-IT Viewer biedt een instelbare indeling, waardoor gebruikers de Viewer naar eigen wens kunnen aanpassen. Dit helpt om de Viewer beter af te stemmen op de specifieke behoeften van het bedrijf en de gebruikers.
  • Configureerbare tabbladen: Met de Archive-IT Viewer stellen gebruikers configureerbare tabbladen in. Hierdoor schakelen ze snel tussen verschillende documenten en dossiers zonder steeds opnieuw te moeten zoeken.
  • Downloaden van documenten of gehele dossier: Een ander groot voordeel van de Archive-IT Viewer is het downloaden van documenten of gehele dossiers. Dit helpt om documenten offline te bekijken en te bewerken. Bijvoorbeeld tijdens de overdracht van een dossier, of als een medewerker een copy opvraagt van zijn of haar dossier. In geval van juridische zaken, wanneer het dossier mee moet naar een rechtszaak is deze optie ook wenselijk.
  • Afdrukken documenten of gehele dossier: De Archive-IT Viewer biedt gebruikers de mogelijkheid om documenten of gehele dossiers af te drukken. Bijvoorbeeld als u documenten met andere gebruikers wilt delen die geen toegang hebben tot de Viewer, of om papieren kopieën te maken voor archiefdoeleinden.

Gebruikers van de Archive-IT Viewer hebben daarnaast een hele verzameling aan handige functies tot hun beschikking. Denk aan het zoeken naar tekst binnen een dossier, het gemakkelijk navigeren naar een andere pagina en het bekijken van pagina's in volledig scherm. Maar ook het roteren en in- of uitzoomen van pagina's, het afdrukken en/of downloaden van pagina's, en het beheren van toegang en bijbehorende rechten zitten in het pakket.

Met de Archive-IT Viewer kunnen onder andere AFAS-gebruikers snel en eenvoudig de juiste informatie vinden. Hierdoor verhoogt men de productiviteit en samenwerking binnen de organisaties aanzienlijk. Naast de integratie met AFAS werkt de Archive-IT Viewer uiteraard ook met AIR, ons eigen digitaal archief systeem. En in de toekomst volgen er nog meer platformen om mee te koppelen.

Roel Janssen, Account Manager Archive-IT

Stop met langdurig zoeken naar het juiste document en bespaar tijd met de Archive-IT Viewer. Neem hier contact op met Archive-IT voor meer informatie.

Demo aanvragen

Vraag de geheel vrijblijvende demo aan via het contactformulier.Inschrijven voor nieuwsbrief