Reuver, 14-12-2017 – Vanaf 1 december 2017 heeft Archive-IT haar team uitgebreid met Paul de Meulemeester. Als Operationeel Directeur versterkt Paul het directieteam, waarmee hij met zijn ervaring en achtergrond een waardevolle toevoeging voor de organisatie is.

Archive-IT is expert in digitalisering, externe archivering en de ontwikkeling van ICT-oplossingen. Dag in dag uit zorgt Archive-IT ervoor dat organisaties transformeren van een papier gestuurde- naar een digitale werkomgeving. Door de combinatie van dienstverlening en ICT zet Archive-IT in op veilige en gebruiksvriendelijke toegankelijkheid van informatie.

Ervaring

Paul de Meulemeester was vanaf 1999 werkzaam bij de firma Stepco, gespecialiseerd in cloud-, beheer- en securitydiensten. In zijn rol als directeur was hij verantwoordelijk voor de strategie, gaf hij leiding en was hij vooral bezig met nieuwe innovaties en kansen voor de toekomst.

Joan Westendorff, Algemeen Directeur van Jalema en Archive-IT, heet Paul van harte welkom bij de club: “De combinatie van de ervaring die Paul als directeur bij Stepco heeft opgedaan en zijn technische achtergrond, geven mij veel vertrouwen in onze samenwerking. Ik ben ervan overtuigd dat Archive-IT zich samen met Paul nog verder kan professionaliseren en manifesteren in de wereld van digitalisering, digitaal werken en software.”

Paul de Meulemeester “Ik zie veel kansen en mogelijkheden voor Archive-IT om een nóg stevigere positie in de markt te realiseren. Het team van Archive-IT is gedreven en enthousiast en daar maak ik graag deel van uit. Ik zie deze uitdaging met veel plezier tegemoet.”

Toekomstgericht

Paul gaat zich bij Archive-IT bezighouden met de dagelijkse bedrijfsvoering. Vanuit de uitgangspunten Strategie, Techniek en Toekomst is hij vastberaden om samen met het hele team van Archive-IT bestaande markten verder uit te bouwen en nieuwe markten aan te boren.

Namens het hele team van Archive-IT wensen wij Paul veel succes!

Inschrijven voor nieuwsbrief