Het is de derde donderdag van april en dat betekent dat vandaag alle secretaresses in het zonnetje worden gezet. Dit is dan ook de perfecte dag om extra aandacht aan de digitale secretaresse te geven, want in het digitale tijdperk is het als secretaresse onmogelijk om geen gebruik te maken van alle digitale gemakken die er te bieden zijn. Laten we daarom eens inzoomen op de voordelen van een digitale secretaresse.

In een organisatie waar veelal digitaal gewerkt wordt, is een digitale secretaresse niet meer te missen. Een secretaresse vormt namelijk een schakelpunt in de organisatie, die ervoor zorgt dat alles voorbereid en gestructureerd is én blijft. De digitale hulpmiddelen zorgen dan ook voor een efficiënte werkdag!

Papierloos werken en digitaal denken

Als ze eenmaal ‘om’ zijn willen de meeste secretaresses niet meer anders dan werken in een digitale werkomgeving. Juist door veilig en gestructureerd digitaal te werken, kan iedereen 24/7 bij de informatie. Compleet locatieonafhankelijk. ‘Veiligheid’ is daarbij een sleutelwoord. Er heerst toch nog vaak een angst voor het lekken van informatie bij digitale oplossingen, waardoor het digitaal werken nog niet altijd volledig omarmt wordt. Let daarom goed op certificeringen en veiligheidsmaatregelen van programma’s en organisaties waarmee gewerkt wordt.

De digitale secretaresse heeft geen pen en papier meer nodig! Ook binnen onze eigen organisatie geeft de secretaresse aan niet meer terug te willen naar het papieren tijdperk. Op deze manier kunnen taken veel beter uitgevoerd worden en kan er meer werk verzet worden in minder tijd! Ziet u ook de voordelen van digitaal werken?

Wij wensen alle secretaresses een fijne en vooral leuke werkdag!

Inschrijven voor nieuwsbrief