Het Sociaal Fonds van Archive-IT doneert ieder kwartaal aan (lokale) goede doelen en mooie initiatieven. We zijn in staat dit te doen, doordat alle medewerkers een gedeelte van hun winstuitkering aan de kant zetten waarna de directie dit bedrag verdubbeld. Uit het laatste overleg zijn diverse donaties voortgekomen, waar we u graag over informeren. 

Stichting Ambulance Wens 

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks laatste wensen vervullen van terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Het werk van Stichting Ambulance Wens is zonder donaties niet mogelijk.   

Stichting KidzBase 

Stichting KidzBase uit Maasbree brengt kleur in het leven van kinderen die door een verstoorde thuissituatie niet meer kunnen opgroeien in hun eigen gezin. Deze kinderen wonen in een groot gezinshuis of in een woongroep in Nederland. Met kleine projecten wil KidzBase kinderen het gevoel geven dat ze speciaal zijn.  

VurSanne 

Sanne is 32 jaar en woont in Sevenum. In 2016 heeft ze de diagnose ME en POTS gekregen. Ze heeft een levensreddende operatie nodig. De Nederlandse verzekering vergoedt deze operatie in Barcelona niet en hierdoor komen de medische kosten voor Sanne haar rekening. Er is een crowdfunding opgezet om het streefbedrag van €100.000 bij elkaar te zamelen. 

Riley 

Riley woont in Zuid-Afrika met haar ouders, broer en zus. Ze heeft het syndroom van Down. In Zuid-Afrika zijn de zorgvoorzieningen helaas niet zoals in Nederland. Vrienden en familie doen ieder jaar mee met de Venloop om geld in te zamelen voor onderzoek en behandelingen. Archive-IT draagt graag een steentje bij!  

Happiness Camp 

Het Happiness Camp uit Roemenië gaat een vakantieverblijf bouwen voor ernstig zieke kinderen. Op deze manier kunnen ze even ontsnappen aan de realiteit. Ze proberen op verschillende manieren geld en middelen in te zamelen om de bouw te kunnen realiseren. Ze verkopen bijvoorbeeld knutselwerkjes, gemaakt door de kinderen. 

Ook ú mag goede doelen aandragen die een eenmalige donatie kunnen gebruiken. Deze worden door het Sociaal Fonds in behandeling genomen en wie weet kunnen wij helpen. Samen staan we sterk! Neem contact met ons op via info@archive-it.nl

 

Inschrijven voor nieuwsbrief